De bloemenautomaat: 24x7 verse bloemen

Voor het boeketje buiten de openingstijden, maar ook voor de impulsaankoop

Verse bloemen, ieder moment van de dag

De bloemenautomaat van Jaski is een moderne verkoopautomaat waarmee u ook buiten de reguliere openingstijden boeketten kunt verkopen. De automaat is voorzien van ruime vakken waar u de boeketten makkelijk in kunt plaatsen. Ze worden op een aantrekkelijke wijze gepresenteerd achter een grote glazen deur. De boeketten zijn voorzien van water.

Geen sluitingstijden

Met een bloemenautomaat van Jaski verlengt u uw openingstijden tegen lage kosten. Dat betekent een betere service voor uw klanten en meer omzet voor u.

Impulsverhogend

Aan het design van de automaten van Jaski is veel aandacht besteed. Daardoor worden de bloemen op een aantrekkelijke manier gepresenteerd. Zo verleidt u uw klant om nog snel een bloemetje mee te pakken.

Onbezorgd verkopen

Jaski staat voor kwaliteit in verkoopautomaten en een excellente service. Met een servicecontract van Jaski verzekert u zich van goed onderhoud en service waarop u kunt rekenen.

Bloemen blijven langer vers in een bloemenautomaat van Jaski

De bloemenautomaat is een innovatie van Jaski die vanaf de introductie een groot succes is. Dankzij het in eigen beheer ontwikkelde watersysteem en de optie om de automaat te voorzien van koeling blijven de bloemen lang vers en krijgt uw klant de kwaliteit die hij van u gewend is. De bloemen worden op een aantrekkelijke manier gepresenteerd. En u kunt uw klant betaalgemak bieden: onze automaten ondersteunen verschillende betaalsystemen zoals pin of contante betaling. Kiest de klant voor contant geld dan geeft de automaat wisselgeld terug.

Bepaal zelf wat u wilt verkopen dankzij de handige en flexibele indeling

Wat u ook wilt verkopen, het is mogelijk met een automaat van Jaski. Wilt u kleine of grote boeketten verkopen? Rozen met een korte of met een lange steel? Alle bloemen passen in een bloemenautomaat van Jaski. Informeer naar de optimale indeling voor uw situatie.

Automaten die bewezen betrouwbaar zijn, zorgen voor een ononderbroken service en tevreden gezichten

Een automaat van Jaski is van hoge kwaliteit en met ons onderhoudscontract bent u altijd zeker van een goedwerkende bloemenautomaat. Wilt u meer weten over de service van Jaski? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Kosteneffectief

Met een bloemenautomaat van Jaski verlengt u de openingstijden van uw winkel. Onze automaten zijn van hoge kwaliteit, daardoor gaan ze lang mee en heeft u weinig last van storingen. Met een servicecontract krijgt uw automaat goed onderhoud en is de servicemonteur altijd dichtbij. Uw automaat is wellicht uw meest kostenefficiënte medewerker.

MEER WETEN

Specificaties

Zelf samenstellen – Stap voor stap

Onze automaten hebben verschillende vakken waardoor u een gevarieerd assortiment kunt aanbieden. Zo is er altijd wel een bloemetje wat in de smaak valt. U kunt de bloemenautomaat zelf samenstellen en uitbreiden door het toevoegen van nieuwe modules. Een module bestaat uit minimaal 1 en maximaal 20 vakken. In ieder vak past een boeket of bloemstuk.
In totaal kan de bloemenautomaat tot 128 afzonderlijke vakken aansturen. Vakken S en M zijn bestemd voor tulpen (s) en voor kleine boeketten (m). Bij langere bloemen, zoals rozen, adviseren wij het extreme vak te gebruiken. Modules kunnen altijd met elkaar worden gecombineerd mits de totale hoogte gelijk blijft.

Voorbeelden van klanten

Moeite met het kiezen van de juiste automaat?

Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van de juiste automaat voor uw situatie.

HELP MIJ MET KIEZEN

Jaski automaten in het echt ervaren?

Plan nu vrijblijvend een afspraak met ons in. U bepaalt de datum, wij zorgen voor de rest!

PLAN UW AFSPRAAK

Ook werken bij Jaski? Solliciteer dan nu!

Er is hier volop ruimte om jouw kwaliteiten te ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van een ambitieus familiebedrijf met een prettige, informele werksfeer?
NAAR ONZE VACATURES
close-link