Boerderijautomaat: de volautomatische winkel op het erf

Verse producten aanbieden op een veilige en laagdrempelige manier

Zorgeloos verkopen, ook als u niet thuis bent!

Als u uw eigen producten vanaf het erf verkoopt, levert u dat doorgaans een betere marge op. Daarbij vinden veel consumenten het leuk om ‘direct bij de boer’ te kopen en dat draagt bij aan betrokkenheid en waardering voor uw boerenbedrijf en uw producten. Met een boerderijautomaat van Jaski gaat verkopen heel gemakkelijk. Uw klant kan zien welke producten in de vakken zitten. Vervolgens maakt hij een keuze en betaalt. Het vak gaat automatisch open en het product kan gepakt worden. Kan uw klant niet gepast betalen? De automaat geeft automatisch het wisselgeld retour. Zo krijgt u nooit meer mensen aan de deur voor wisselgeld en u bent zeker van betaling.

Verkoopautomaat op maat

Jaski ontwikkelt boerderijautomaten die geheel aan uw wensen kunnen worden aangepast. Zo kunt u al uw producten kwijt. Eieren, aardappelen, fruit; er is een oplossing voor elk product. Vraag naar de mogelijkheden in uw situatie.

Betaalgemak voor u en uw klant

Afhankelijk van uw wensen kunnen boerderijautomaten worden uitgerust met een voorziening voor pinbetalingen. Wilt u liever contante betaling dan is dat ook mogelijk. De automaat kan wisselen en geld retour geven zodat u nooit mensen aan de deur hoeft te krijgen voor wisselgeld.

Onbezorgd verkopen

Jaski staat voor kwaliteit in verkoopautomaten en een excellente service. Met een servicecontract van Jaski verzekert u zich van goed onderhoud en service waarop u kunt rekenen. Download de flyer voor meer informatie of bel ons op (0)342 42 53 20.

Een degelijke boerderijautomaat, een eyecatcher op uw erf

Zit u langs een doorgaande weg of fietspad? Als uw verkoopautomaat in het zicht staat opgesteld, zal deze opvallen en mensen verleiden om te stoppen en een aankoop te doen.  De roestvrijstalen boerderijautomaat, die speciaal voor buitenplaatsing is ontwikkeld, kan gebruikt worden voor de verkoop van eieren (ook trays van 30!), fruit of andere boerderijproducten. De verschillende keuzes in vakgrootte zijn hier speciaal voor gemaakt.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Wist u dat u met onze automaten ook andere producten dan alleen eieren en aardappelen kunt verkopen? Naast de boerderijautomaat leveren wij ook koel- en diepvriesautomaten waarmee u bijvoorbeeld vlees of ijs kunt verkopen. Of wat dacht u van onze trommelautomaat voor de verkoop van kaas, fruit en honing? Wilt u weten of wij ook een oplossing voor u hebben? Bel ons dan op (0)342-42 53 20.

Kosteneffectief

Met een boerderijautomaat van Jaski verlengt u de openingstijden van uw winkel. Onze automaten zijn van hoge kwaliteit, daardoor gaan ze lang mee en heeft u weinig last van storingen. Met een servicecontract krijgt uw automaat goed onderhoud en is de servicemonteur altijd dichtbij. Uw automaat is wellicht uw meest kostenefficiënte medewerker.

Hier kunt u de inhoud creëren die zal worden gebruikt binnen de module.

Vakmogelijkheden

Capaciteit

Extra opties

Bankbiljetlezer
NFC- terminal voor contactloos betalen
Onderstel
Verlichte achterwand
Diverse uitbreidingen
Vorstbescherming
Gaten in de achterwand
Vulluiken in de achterwand

Automaten die bewezen betrouwbaar zijn, zorgen voor een ononderbroken service en tevreden gezichten

Een automaat van Jaski is van hoge kwaliteit en met ons onderhoudscontract bent u altijd zeker van een goedwerkende boerderijautomaat. Wilt u meer weten over de service van Jaski? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Extra opties

Bankbiljetlezer
NFC Terminal voor contactloos betalen
Onderstel
Verlichte achterwand
Diverse uitbreidingen
Vorstbescherming
Gaten in de achterwand
Vul-luiken in de achterwand

Extra opties

Bankbiljetlezer
NFC Terminal voor contactloos betalen
Onderstel
Verlichte achterwand
Diverse uitbreidingen
Vorstbescherming
Gaten in de achterwand
Vul-luiken in de achterwand

Moeite met het kiezen van de juiste automaat?

Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van de juiste automaat voor uw situatie.

HELP MIJ MET KIEZEN

Jaski automaten in het echt ervaren?

Plan nu vrijblijvend een afspraak met ons in. U bepaalt de datum, wij zorgen voor de rest!

PLAN UW AFSPRAAK

Ook werken bij Jaski? Solliciteer dan nu!

Er is hier volop ruimte om jouw kwaliteiten te ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van een ambitieus familiebedrijf met een prettige, informele werksfeer?
NAAR ONZE VACATURES
close-link