Combinatie-automaat:

totaaloplossing voor iedere locatie

Wilt u dranken, repen en snacks verkopen? Maar heeft u geen ruimte voor twee verkoopautomaten? Geen nood. Onze combinatie-automaten zijn speciaal ontworpen voor situaties waar onvoldoende ruimte beschikbaar is. De combi-automaat is natuurlijk ook uitstekend geschikt voor kleinere organisaties of verkooppunten. Zo is er nu ook een oplossing als u onvoldoende gebruikers of klanten heeft om de inzet van meerdere automaten te rechtvaardigen. Ook omdat men met één keer afrekenen meerdere producten tegelijk kan kopen, kunnen twee combi-automaten commercieel aantrekkelijker zijn dan twee aparte automaten.

Met de gecombineerde automaat van Jaski kunt u een uiterst compleet aanbod van dranken en food aanbieden voor ieder moment van de dag. De automaat is geschikt voor uiteenlopende situaties en toepassingen. Op het werk of op school kan de combinatie-automaat bijvoorbeeld een goed alternatief zijn voor als de kantine gesloten is. Maar ook andere publieke ruimten zoals stations, winkelcentra en ziekenhuizen zijn zeer geschikt voor het plaatsen van een combinatie-automaat.

Optimaal gebruiksgemak met de combinatie-automaat

Onze combinatie automaten beschikken over diverse functies waardoor u uw klanten optimaal kunt bedienen. Alle vakken zijn apart instelbaar, zodat er veel verschillende producten tegelijkertijd verkocht kunnen worden. In totaal kunt u maximaal 70 selecties aanbieden en per selectie kunt u maximaal 27 producten kwijt. De Global Snack Design is zelfs beschikbaar in een XL-uitvoering, voor als u een zeer uitgebreid assortiment heeft. Daarnaast is het mogelijk om de automaat uit te rusten met een productlift. Hierdoor kunt u  ook kwetsbare producten aanbieden zoals broodjes, salades, complete maaltijden en koolzuurhoudende dranken.
Het product wordt met de lift naar de uitgifteklep getransporteerd. En is een product niet op voorraad of gaat er iets mis bij de uitgifte? Dan zorgt het uitgifte-controlesysteem ervoor dat uw klant een andere keuze kan maken of zijn geld terugkrijgt. De automaat is geschikt voor vrijwel alle betaalsystemen, zoals muntsystemen, bankbiljetlezers en kaartlezers voor gesloten- en open omgevingen. Deze laatste wordt ook wel cashless of NFC-betaalsysteem genoemd. Kortom, op elk gebied is er aan het gebruiksgemak gedacht.

   Gezonde voeding, natuurlijk in de verkoopautomaat

Bij Jaski bent u volledig vrij en bepaalt u zelf wat u in de automaat wilt verkopen. Heeft u wel eens nagedacht over het aanbieden van gezondere producten? In plaats van frisdrank en snoep kunt u ook flesjes water, fruit of snoepgroente in uw verkoopautomaat aanbieden. Gezonde voeding en een gezonde levensstijl worden steeds belangrijker in onze maatschappij. Er is een toenemende vraag naar een mix van gezonde producten en genieten voor een aanvaardbare prijs.
Als ondernemer kunt u hier handig op inspelen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een combinatie-automaat met gezonde producten in ziekenhuizen, middelbare scholen of sportscholen. Wanneer u besluit gezonde producten te verkopen in uw automaat, denken wij graag met u mee. We kunnen u ondersteunen bij het efficiënt indelen van de automaat en advies geven over een vulplan dat voldoet aan de richtlijnen van het Voedingscentrum.

Moeite met het kiezen van de juiste automaat?

Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van de juiste automaat voor uw situatie.

HELP MIJ MET KIEZEN

Jaski automaten in het echt ervaren?

Plan nu vrijblijvend een afspraak met ons in. U bepaalt de datum, wij zorgen voor de rest!

PLAN UW AFSPRAAK

Ook werken bij Jaski? Solliciteer dan nu!

Er is hier volop ruimte om jouw kwaliteiten te ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van een ambitieus familiebedrijf met een prettige, informele werksfeer?
NAAR ONZE VACATURES
close-link