Vendo Global Snack Economy

Kwaliteit voor een scherpe prijs

LED verlichting

 

SureVend sensor

 

Geschikt voor alle betaalsystemen

 

Energiezuinig

Goede kwaliteit gecombineerd met een scherpe prijs, dat is de Global Snack Economy. De automaat heeft een gekoelde ruimte voor extra opslag. Het speciale energiemanagementsysteem zorgt voor een zo laag mogelijk energieverbruik, waardoor de machine de zuinigste automaat in zijn soort is met een A++ label.

Slimme technologie

De Global Snack Economy van Jaski is voorzien van LED verlichting voor een heldere presentatie. De automaat heeft in principe één temperatuurzone en kan worden uitgebreid naar twee zones. Hierdoor kunnen frisdranken en zoetwaren op de juiste temperatuur worden uitgegeven. Het uitgifte-controlesysteem zorgt ervoor dat de klant, zijn geld altijd terug krijgt of een andere keuze kan maken, indien een product niet wordt geleverd. De vlakke voorkant leent zich gemakkelijk voor het aanbrengen van een eigen uitstraling.

Kosteneffectief

Bij de aanschaf van een Jaski automaat krijg je een hoop meer dan alleen een automaat. De services die wij meeleveren met onze producten zijn minstens zo belangrijk. Wilt u beter begrijpen wat deze dingen zijn?

KOSTENEFFECTIVITEIT  

Specificaties

Capaciteit

Moeite met kiezen van de juiste automaat?

Gebruik de Jaski keuzehulp en vindt snel de juiste automaat voor uw situatie!

HELP MIJ MET KIEZEN

Jaski automaten in het echt ervaren?

Plan nu vrijblijvend een afspraak met ons in. U bepaalt de datum, wij zorgen voor de rest!

PLAN UW AFSPRAAK

Ook werken bij Jaski? Solliciteer dan nu!

Er is hier volop ruimte om jouw kwaliteiten te ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van een ambitieus familiebedrijf met een prettige, informele werksfeer?
NAAR ONZE VACATURES
close-link