Diepvriesautomaten van Jaski,

koudweg de beste

Diepvriesproducten zijn lang houdbaar en daardoor ideaal om te verkopen via een verkoopautomaat. Voor zowel binnen bedrijven als bij directe verkoop. Denk bijvoorbeeld aan de slager of boer die buiten de openingstijden zijn klanten de mogelijkheid wil bieden om vlees te kopen of de retailer die diepvriespizza’s aanbiedt op het station. Maar ook voor een werkgever die zijn nachtploeg een maaltijd wil aanbieden of de horecaondernemer die ijs wil verkopen is de diepvriesautomaat de ideale oplossing. Elke ondernemer heeft zijn eigen wensen en ook zijn eigen toepassing van de diepvriesautomaat. Alle bevroren producten kunnen in principe worden verkocht met de diepvriesautomaten van Jaski.

Heeft u al ervaring met het inzetten van verkoopautomaten, dan kent u wellicht de voordelen: u bent niet gebonden aan openingstijden en er is ook geen verkoopmedewerker nodig. Uw verkoop gaat door, ook als u er niet bent. Voor een nieuwe of gebruikte diepvriesautomaat en het onderhoud daarvan bent u bij Jaski aan het juiste adres.

De onderscheidende kwaliteiten van onze diepvriesautomaat

Onze diepvriesautomaten zijn ontworpen met het oog op energiezuinigheid en continuïteit. Door gebruik te maken van een normale gesloten diepvrieskist bespaart u aanzienlijk op uw stroomverbruik. Een ander belangrijk voordeel is dat een diepvrieskist veel langer koud blijft in het geval van stroomuitval. De producten in onze diepvriesautomaten blijven in dat geval wel 12 tot 18 uur bevroren. U kunt uit onze diepvriesautomaat producten in verschillende vormen en afmetingen verkopen.
Afhankelijk van de afmetingen van uw product kunt u maximaal 18 verschillende productvariëteiten presenteren elk met een eigen prijs. Per variëteit kunt u gemiddeld 20 producten verkopen. Uniek is ook het uitgiftesysteem. In de automaat is een vacuümrobot gemonteerd die de geselecteerde producten voor u uit de vrieskist pakt en in het uitgiftevak legt. Het uitgifteproces is te volgen door het raam, wat de automaat een extra attractiewaarde geeft.

   Bedien ook uw klanten met de diepvriesautomaat

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Of ziet u toepassingen van de diepvriesautomaat? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om in uw situatie gebruik te maken van deze innovatie op het gebied van verkoopautomaten. Wij denken graag met u mee over de businesscase, de mogelijkheden voor uw producten en de wijze om de automaat succesvol in te zetten. Wij nodigen u uit voor een bezoek aan onze showroom waar u de automaat zelf kunt uitproberen.
Neem de producten mee die u zou willen aanbieden, dan kunt u deze ter plekke uit testen. Bent u enthousiast en wilt u de inzet van de diepvriesautomaat in uw bedrijfsvoering uitproberen? Vraag ons naar de mogelijkheden, wij zijn u graag van dienst. Wij kunnen u dan ook informeren over de mogelijkheden van kopen, leasen of huren.

Moeite met het kiezen van de juiste automaat?

Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van de juiste automaat voor uw situatie.

HELP MIJ MET KIEZEN

Jaski automaten in het echt ervaren?

Plan nu vrijblijvend een afspraak met ons in. U bepaalt de datum, wij zorgen voor de rest!

PLAN UW AFSPRAAK

Ook werken bij Jaski? Solliciteer dan nu!

Er is hier volop ruimte om jouw kwaliteiten te ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van een ambitieus familiebedrijf met een prettige, informele werksfeer?
NAAR ONZE VACATURES
close-link