Vendo Global B&C Design

Zorgt automatisch voor een verfrissende omzet

Eenvoudig te reinigen

 

Geschikt voor alle betaalsystemen

 

FIFO-uitgifte

Betrouwbaar en functioneel

De Vendo B&C Design is de voorzetting van ’s werelds meest bewezen frisdrankenautomaat voor de verkoop van blikjes en petflessen. Hij is betrouwbaar, functioneel en elegant, en dit maakt hem geliefd. Het keuzepaneel is duidelijk verlicht en de automaat is geschikt voor contant en contactloos betalen.

Robuust
De robuuste behuizing en de beveiligde productuitgifte zorgen ervoor dat deze automaat in vrijwel alle zakelijke- en openbare ruimtes neergezet kan worden. De automaat is vrijwel ongevoelig voor fraude en diefstal.

Aansluiten op uw wensen
De Vendo Global B&C Design sluit aan bij bedrijven die duurzaam willen ondernemen. Zo werkt de automaat met een milieuvriendelijke koeling met R290-koelmiddel.
De automaat is beschikbaar in verschillende formaten en kan voorzien worden van een eigen design* op de voorzijde. Zo kunt u kiezen voor een uitstraling die past binnen uw bedrijf.

*Eigen design is een optie tegen meerprijs

 

Betrouwbaar

De frisdrankenautomaat van Jaski is zó degelijk geconstrueerd dat zelfs ruw gebruik hem niet deert. Het doordachte productuitgifte- en geldsysteem maakt deze smaakvol ontworpen automaat vrijwel ongevoelig voor
fraude en diefstal.

Kosteneffectief

Bij de aanschaf van een Jaski automaat krijg je meer dan alleen een automaat. De services die wij meeleveren met onze producten zijn minstens zo belangrijk. Wilt u beter begrijpen wat deze dingen zijn?

KOSTENEFFECTIVITEIT 

Specificaties

Capaciteit

Moeite met kiezen van de juiste automaat?

Gebruik de Jaski keuzehulp en vindt snel de juiste automaat voor uw situatie!

HELP MIJ MET KIEZEN

Jaski automaten in het echt ervaren?

Plan nu vrijblijvend een afspraak met ons in. U bepaalt de datum, wij zorgen voor de rest!

PLAN UW AFSPRAAK

Ook werken bij Jaski? Solliciteer dan nu!

Er is hier volop ruimte om jouw kwaliteiten te ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van een ambitieus familiebedrijf met een prettige, informele werksfeer?
NAAR ONZE VACATURES
close-link