Vendo Global Drinks Design

Beproefde techniek in een design uitstraling

LED verlichting

SureVend sensor

Geschikt voor alle betaalsystemen

Presentatie

De ruime en helder verlichte vitrine zorgt voor een verbeterde zichtbaarheid van de producten. Een innovatief toetsenbord met uitgebreide mogelijkheden en helder verlichte cijfertoetsen zorgt voor een
optimaal gebruiksgemak in zowel lichte als donkere omgevingen.

Veelzijdig

De automaat is geschikt voor de verkoop van alle type frisdrankverpakkingen zoals: petfles, glas, blik, en tetrapak. Door middel van lades is de automaat gemakkelijk en snel bij te vullen volgens het FIFO-principe. De producten worden met een lift voorzichtig maar snel rechtop naar de uitgiftebak gebracht. Door het speciaal ontwikkelde energiemanagement systeem heeft de automaat een zeer laag energieverbruik. Het uitgifte-controlesysteem zorgt ervoor dat de klant het juiste product ontvangt, indien van toepassing zijn geld terugkrijgt of een andere keuze kan maken indien een product onverhoopt niet wordt geleverd.

Kosteneffectief

Bij de aanschaf van een Jaski automaat krijg je een hoop meer dan alleen een automaat. De services die wij meeleveren met onze producten zijn minstens zo belangrijk. Wilt u beter begrijpen wat deze dingen zijn?

KOSTENEFFECTIVITEIT  

Specificaties

Capaciteit

Moeite met kiezen van de juiste automaat?

Gebruik de Jaski keuzehulp en vindt snel de juiste automaat voor uw situatie!

HELP MIJ MET KIEZEN

Jaski automaten in het echt ervaren?

Plan nu vrijblijvend een afspraak met ons in. U bepaalt de datum, wij zorgen voor de rest!

PLAN UW AFSPRAAK

Ook werken bij Jaski? Solliciteer dan nu!

Er is hier volop ruimte om jouw kwaliteiten te ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van een ambitieus familiebedrijf met een prettige, informele werksfeer?
NAAR ONZE VACATURES
close-link