Hygiëne Automaat

Bescherming tegen COVID-19 op elke werkvloer

Na weken van social distance is het afbouwen van de lockdown begonnen en dat is een hele operatie. U wilt uw klanten en personeel optimale bescherming bieden tegen COVID-19, ook in situaties waarbij de anderhalvemeter-maatregel niet altijd makkelijk gehanteerd kan worden. Geen nood. Onze Hygiëne automaten, ook wel PBM-automaten genoemd, zijn uitermate geschikt voor het aanbieden van Corona-beschermingsmateriaal, zoals desinfectiemiddelen, mondkapjes en wegwerphandschoenen (disposable gloves). De PBM-automaten zijn speciaal ontworpen voor situaties waar weinig ruimte beschikbaar is. Deze automaten voor beschermingsmiddelen zijn natuurlijk ook uitstekend geschikt voor kleinere organisaties of verkooppunten. Op deze manier kunt u de producten gecontroleerd uitgeven of tegen betaling.

Een geschikte oplossing voor de anderhalvemetersamenleving

Met de Hygiëne Automaat van Jaski kunt u een uiterst compleet aanbod van hygiëneproducten aanbieden op elk moment van de dag. Nog een voordeel is dat men met één keer afrekenen meerdere producten tegelijk kan kopen. De automaat is dus geschikt voor uiteenlopende situaties en toepassingen. Op het werk of op school kan de PBM-automaat bijvoorbeeld een uitkomst zijn bij het bieden van beschermingsmiddelen tegen Corona. Maar ook andere publieke ruimten zoals stations, winkelcentra en ziekenhuizen zijn zeer geschikt voor het plaatsen van een Persoonlijke Beschermingsmiddelen automaat. Onze automaten beschikken over diverse functies waardoor u uw klanten optimaal kunt bedienen. Alle vakken zijn apart instelbaar, zodat er veel verschillende hygiëneproducten tegelijkertijd verkocht kunnen worden. In totaal kunt u maximaal 70 selecties aanbieden en per selectie kunt u maximaal 27 producten kwijt.

Daarnaast is het mogelijk om de Hygiëne automaat uit te rusten met een productlift. Hierdoor kunt u ook kwetsbare producten aanbieden. Het product wordt met de lift naar de uitgifteklep getransporteerd en valt dus niet kapot. En is een product niet op voorraad of gaat er iets mis bij de uitgifte? Dan zorgt het uitgifte-controlesysteem ervoor dat uw klant een andere keuze kan maken of zijn geld terugkrijgt. De automaat is geschikt voor vrijwel alle betaalsystemen, zoals muntsystemen, bankbiljetlezers en kaartlezers voor gesloten- en open omgevingen. Deze laatste wordt ook wel cashless of NFC-betaalsysteem genoemd. Kortom, op elk gebied is er aan het gebruiksgemak gedacht.

Een Hygiëne Automaat voor nu en in de toekomst

Bij Jaski bent u volledig vrij en bepaalt u zelf wat u in de automaat wilt verkopen. Wist u dat u deze machine in de toekomst ook voor andere non-food producten kunt gebruiken? Te denken valt aan kantoorartikelen, koptelefoons of autowasproducten. Wij begrijpen dat iedere locatie compleet anders is en juist daar ligt onze kracht. Onze focus ligt op het aanbieden van innovatieve, gebruiksvriendelijke en betrouwbare automaten, afgestemd op uw wensen en behoeften. Neem contact met ons op voor een voorstel op maat of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Barneveld. Jaski denkt graag met u mee!

MAAK EEN AFSPRAAK  

Moeite met het kiezen van de juiste automaat?

Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van de juiste automaat voor uw situatie.

HELP MIJ MET KIEZEN

Jaski automaten in het echt ervaren?

Plan nu vrijblijvend een afspraak met ons in. U bepaalt de datum, wij zorgen voor de rest!

PLAN UW AFSPRAAK