Preventiemiddelen automaat

Bescherming tegen COVID-19 op elke werkvloer

Led verlichting

Alle betaalsystemen mogelijk

Surevend sensor

Compacte automaat met grote voordelen voor de hygiëne

De Vendo GS Design PBM-automaat (Preventiemiddelen Automaat) is uitermate geschikt voor het aanbieden, verkopen of gereguleerd uitgeven, van Corona-beschermingsmateriaal, zoals desinfectiemiddelen, mondkapjes en wegwerphandschoenen. Deze automaat is speciaal ontworpen voor situaties waar weinig ruimte beschikbaar is en is dus ook geschikt voor kleinere organisaties of verkooppunten.

Een geschikte oplossing voor de anderhalvemetersamenleving

De Preventiemiddelen Automaat beschikt over diverse functies waardoor u uw klanten optimaal kunt bedienen. Alle vakken zijn apart instelbaar, zodat er veel verschillende hygiëneproducten tegelijkertijd verkocht kunnen worden. Tevens is het mogelijk de automaat uit te rusten met een productlift. Hierdoor kunt u ook kwetsbare producten aanbieden. Door een laag energieverbruik en speciaal energiemanagementsysteem is de automaat zeer energiezuinig. En is een product niet op voorraad of gaat er iets mis bij de uitgifte? Dan zorgt het uitgiftecontrolesysteem ervoor dat uw klant een andere keuze kan maken of zijn geld terugkrijgt.
De Vendo GS Design PBM-automaat is in verschillende afmetingen verkrijgbaar en wordt afgestemd op uw wensen en behoeften.

Een verkoopautomaat die ook in de toekomst bij u past

Bij Jaski bent u volledig vrij en bepaalt u zelf wat u in de automaat wilt verkopen. Wist u dat u deze machine in de toekomst ook voor andere non-food producten kunt gebruiken? Te denken valt aan kantoorartikelen, koptelefoons of autowasproducten. Wij begrijpen dat iedere locatie compleet anders is en juist daar ligt onze kracht. Onze focus ligt op het aanbieden van innovatieve, gebruiksvriendelijke en betrouwbare automaten, afgestemd op uw wensen en behoeften. Neem contact met ons op voor een voorstel op maat of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Barneveld. Jaski denkt graag met u mee!

MAAK EEN AFSPRAAK  

Capaciteit

Specificaties

Opties

Moeite met kiezen van de juiste automaat?

Gebruik de Jaski keuzehulp en vindt snel de juiste automaat voor uw situatie!

HELP MIJ MET KIEZEN

Jaski automaten in het echt ervaren?

Plan nu vrijblijvend een afspraak met ons in. U bepaalt de datum, wij zorgen voor de rest!

PLAN UW AFSPRAAK