Koffieautomaten van Jaski:

lekkere koffie goed geregeld

Koffie is onze belangrijkste volksdrank en nergens drinken we zoveel als op het werk. Lekkere koffie wordt door werknemers gezien als een belangrijk onderdeel van een fijne werkplek. De koffieautomaat vormt in veel bedrijven een ontmoetingsplaats. Die koffiemachine moet natuurlijk wel lekkere koffie maken, betrouwbaar zijn en gemakkelijk in het gebruik en het onderhoud. Maar niet alleen op kantoor willen mensen graag een lekkere kop koffie of thee. Ook bij de sportclub, op school of onderweg willen mensen graag genieten van goede koffie.

Jaski levert hoogwaardige automaten voor thee en koffie. Als u kiest voor een koffie- en theeautomaat van Jaski dan bent u geheel vrij in de keuze voor uw koffieleverancier. Onze monteur kan de automaat zo inregelen dat uw favoriete koffie het best tot zijn recht komt.

Wij zijn de specialist in het leveren, installeren en onderhouden van koffiemachines. Onze koffieautomaten worden al jaren succesvol toegepast bij uiteenlopende bedrijven. De hoge betrouwbaarheid is de reden dat onder andere retailers, werkgevers en cateraars vol overtuiging kiezen voor een nieuwe of gebruikte koffieautomaat van Jaski.

Gemakkelijk in gebruik en zuinig met energie

Met een koffieautomaat van Jaski beschikt u over een innovatieve automaat. Door de nieuwste ontwikkelingen en technieken toe te passen bieden onze automaten de mogelijkheden om in te spelen op de veeleisende consument. Met één druk op de knop voorzien onze koffieautomaten uw klanten van vele koffievariaties. De koffie is aan te passen aan de individuele wensen door middel van een sterkteregeling voor koffie, suiker en melk. Een ander voordeel zijn de aparte uitgifteposities voor koffie en heet water. Hierdoor is de smaak van de warme drank altijd zoals die moet zijn.
Onze koffieautomaten zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en energiezuinigheid. Wanneer er al even geen koffie is gezet schakelt de spaarstand automatisch in. En door het intelligente temperatuurmanagementsysteem zijn onze machines extra zuinig. De gemotoriseerde uitgiftekop en automatische melk- en suikerdosering voorkomen verspilling. De grote canisters en ruime capaciteit aan bekers zorgen voor een minimum aan onderhoud. Zo dragen onze machines bij aan een beter milieu en leveren ze u aanzienlijke kostenbesparingen op.

   Een passende koffieautomaat voor ieder bedrijf

Een koffieautomaat aanschaffen doet u niet dagelijks. Bij het kopen of huren van een koffieautomaat zijn er verschillende aspecten om rekening mee te houden. Welke capaciteit moet de machine bijvoorbeeld hebben? Bent u een small business of grootbedrijf? Wilt u een automaat met contante betaling of pinbetaling? En wenst u een machine voor diverse koffievariaties of een automaat met alleen thee en koffie? Elke ondernemer heeft zo zijn eigen wensen en toepassingen voor de koffieautomaat.
Bij Jaski staan uw behoeften centraal. Wij denken graag met u mee om samen te komen tot de beste oplossing. Onze specialisten staan klaar om u alles te vertellen over koffiemachines en onze andere verkoopautomaten. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Barneveld.

Moeite met het kiezen van de juiste automaat?

Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van de juiste automaat voor uw situatie.

HELP MIJ MET KIEZEN

Jaski automaten in het echt ervaren?

Plan nu vrijblijvend een afspraak met ons in. U bepaalt de datum, wij zorgen voor de rest!

PLAN UW AFSPRAAK

Ook werken bij Jaski? Solliciteer dan nu!

Er is hier volop ruimte om jouw kwaliteiten te ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van een ambitieus familiebedrijf met een prettige, informele werksfeer?
NAAR ONZE VACATURES
close-link