Animo Optivend

Binnen een paar seconden een heerlijke instant koffie in jouw favoriete smaak.

Instant koffie

Eenvoudig reinigingsprogramma

Alle betaalsystemen mogelijk

Koffie binnen een paar seconden

De Optivend van Animo is een zetsysteem voor instant koffie waarmee je op elk moment van de dag lekkere koffie zet. Eén druk op de knop en binnen een paar seconden heb je een heerlijke koffie in jouw favoriete smaak. De Optivend is mooi van buiten en krachtig van binnen en is voorzien van een gescheiden uitgifte voor heet water

Smaken verschillen

De Optivend is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Zo is de TS variant geschikt voor (kleine) thermoskannen en is er ruime keuze in het aantal canisters. Dit geeft de mogelijkheid om producten als soep, thee en chocolademelk te serveren uit deze machine. Tevens is de automaat te verkrijgen in de kleuren rood, wit en zwart.

Kosteneffectief

Bij de aanschaf van een Jaski automaat krijg je een hoop meer dan alleen een automaat. De services die wij meeleveren met onze producten zijn minstens zo belangrijk. Wilt u beter begrijpen wat deze dingen zijn?

KOSTENEFFECTIVITEIT  

Specificaties

Inhoud

Mogelijkheden

Moeite met kiezen van de juiste automaat?

Gebruik de Jaski keuzehulp en vindt snel de juiste automaat voor uw situatie!

HELP MIJ MET KIEZEN

Jaski automaten in het echt ervaren?

Plan nu vrijblijvend een afspraak met ons in. U bepaalt de datum, wij zorgen voor de rest!

PLAN UW AFSPRAAK

Ook werken bij Jaski? Solliciteer dan nu!

Er is hier volop ruimte om jouw kwaliteiten te ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van een ambitieus familiebedrijf met een prettige, informele werksfeer?
NAAR ONZE VACATURES
close-link