Verhoog uw omzet

met een non-foodautomaat

 

De toepassingen van onze non-foodautomaten zijn net zo gevarieerd als onze klanten. Zo introduceerde Jaski eerder de succesvolle bloemenautomaat. Daarnaast zijn er retailers die verkoopautomaten inzetten om in publieke ruimten reizigers te voorzien van spullen waar je soms niet zonder kunt, zoals powerbanks, koptelefoons, batterijen, eerste hulp artikelen, babyvoeding en maandverband. In bedrijven en op scholen worden onze automaten ingezet voor de uitgifte van schrijfwaren, inktcartridges, whiteboardbenodigdheden, PBM’s en dergelijke. Ook de carwash-sector zet onze machines in om hun autowasproducten te verkopen. Ook  zijn er automaten waarin ondernemers hardlopende producten verkopen om de druk op het bedienend personeel te verlagen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld apotheken.

Wij begrijpen dat iedere locatie compleet anders is en juist daar ligt onze kracht. Onze focus ligt op het aanbieden van innovatieve, gebruiksvriendelijke en betrouwbare automaten, afgestemd op uw wensen en behoeften. Neem contact met ons op voor een voorstel op maat of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Barneveld.

Een geschikte oplossing voor ieder product

Wat voor product u ook wilt aanbieden, Jaski heeft bijna altijd een geschikte oplossing, of anders zoeken wij er één. Samen met u richten we de automaat geheel naar wens in. Hierbij houden we rekening met het formaat en het soort product dat u wilt aanbieden. Een notitieboek of paraplu heeft nu eenmaal meer ruimte nodig dan een tandenborstel. In overleg maken we een indelingsschema voor de producten en bepalen we hoeveel spiralen uw automaat nodig heeft. De maten van de spiralen kunnen aan de productgrootte worden aangepast.
Zo komen al uw artikelen goed tot hun recht. Voor telefoons, fietslampjes en andere breekbare artikelen zorgen we voor een bijpassend uitgiftesysteem. Wij kunnen uw automaat bijvoorbeeld uitrusten met een productlift. Het gekozen product wordt voorzichtig getransporteerd en valt niet naar beneden. Jaski automaten kunt u kopen, leasen of huren en zijn geschikt voor binnen en buiten.

   Een verkoopautomaat die past bij uw merk en bedrijfsuitstraling

Eén ding is zeker: de afstemming tussen uw product en de verkoopautomaat is van groot belang voor de uiteindelijke presentatie. Een gepersonaliseerde automaat vergroot uw naamsbekendheid en geeft uw visitekaartje af. Door uw automaat bijvoorbeeld te laten bestickeren in lijn met uw bedrijfskleuren valt hij extra op. Uw automaat personaliseren is in feite de meest eenvoudige manier van reclame maken. U wordt gezien en herkend door iedereen die de langs de automaat loopt.
Met een automaat van Jaski beschikt u over een automaat die gezien mag worden. We kunnen de buitenkant van uw automaat geheel afstemmen op uw eigen huisstijl. Samen met u maken we een ontwerp. Vervolgens wordt daar bestickering van gemaakt die wij op uw automaat plakken. Met uw eigen logo of slogan is uw automaat zo een uithangbord van uw waarden en imago.

Moeite met het kiezen van de juiste automaat?

Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van de juiste automaat voor uw situatie.

HELP MIJ MET KIEZEN

Jaski automaten in het echt ervaren?

Plan nu vrijblijvend een afspraak met ons in. U bepaalt de datum, wij zorgen voor de rest!

PLAN UW AFSPRAAK

Ook werken bij Jaski? Solliciteer dan nu!

Er is hier volop ruimte om jouw kwaliteiten te ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van een ambitieus familiebedrijf met een prettige, informele werksfeer?
NAAR ONZE VACATURES
close-link