Vendo Global Snacks Design

Een totaaloplossing met een strakke uitstraling

LED verlichting

 

SureVend sensor

 

Geschikt voor alle betaalsystemen

 

Strak design

De Global Snack Design beschikt over alle gemakken waar de automaat inmiddels bekend om staat. Daarnaast heeft de Design-uitvoering een strakke moderne uitstraling en toetsenbord met verlichte captive cijfertoetsen. De LED-verlichting zorgt voor een heldere presentatie. De klant is nooit zijn geld kwijt of kan een andere keuze maken door het uitgiftecontrolesysteem.

Veelzijdig

De Global Snack Design is (optioneel) leverbaar met een lift, waardoor uw non-food artikelen op een veilige manier kunnen worden uitgegeven. Hierdoor zijn zelfs kwetsbare producten prima uit te geven door de Global Snack Design. De Global Snack Design is er tevens in een XL-uitvoering met wel 10 smalle of 5 brede selecties per lade!

Kosteneffectief

Bij de aanschaf van een Jaski automaat krijg je een hoop meer dan alleen een automaat. De services die wij meeleveren met onze producten zijn minstens zo belangrijk. Wilt u beter begrijpen wat deze dingen zijn?

KOSTENEFFECTIVITEIT  

Specificaties

Capaciteit

Moeite met kiezen van de juiste automaat?

Gebruik de Jaski keuzehulp en vindt snel de juiste automaat voor uw situatie!

HELP MIJ MET KIEZEN

Jaski automaten in het echt ervaren?

Plan nu vrijblijvend een afspraak met ons in. U bepaalt de datum, wij zorgen voor de rest!

PLAN UW AFSPRAAK

Ook werken bij Jaski? Solliciteer dan nu!

Er is hier volop ruimte om jouw kwaliteiten te ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van een ambitieus familiebedrijf met een prettige, informele werksfeer?
NAAR ONZE VACATURES
close-link