Betrouwbare snackautomaten

voor elke toepassing

Snackautomaten van Jaski zijn er voor elke situatie of toepassing. U vindt ze op het werk, in sportscholen en in kantines. Maar ook in publieke ruimten zoals stations, winkelcentra en bibliotheken worden snackautomaten van Jaski veelvuldig gebruikt. De flexibele inrichting maakt het mogelijk om een gevarieerd assortiment aan te bieden van zoetwaren en hartige producten; bijvoorbeeld repen, snoep, chips en frisdranken, maar ook verpakt fruit en groente. Dankzij de hoge betrouwbaarheid van zowel nieuwe als tweedehands automaten kiezen retailers, cateraars en groothandels voor onze snack- en snoepautomaten.

Jaski levert stijlvolle en gebruiksvriendelijke automaten waarmee u uw assortiment zoetwaren en snacks optimaal kunt presenteren. Een groot raam, heldere ledverlichting en een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel komen samen in een modern en strak design. Uw producten zijn goed zichtbaar wat de gebruiksvriendelijkheid bevordert en de verkooppresentatie ten goede komt. Een automaat van Jaski is een aanwinst voor de inrichting van uw kantine of verkoopruimte.

Meerwaarde door techniek en innovatie

Snackautomaten van Jaski zijn gemaakt voor een optimale koopbeleving. Het eerder genoemde design draagt daar zeker aan bij. Maar ook slimme technische functies zorgen voor een hogere kwaliteit. Zo zijn de meeste Jaski snackautomaten voorzien van gescheiden temperatuurzones. Hierdoor kunnen de verschillende producten op de juiste temperatuur worden uitgegeven. Het efficiënt ontworpen koelsysteem is voorzien van energiebesparende software waardoor de automaat zeer energiezuinig is. Het temperatuurcontrolesysteem zorgt ervoor dat de verkoop van versproducten wordt geblokkeerd indien de temperatuur boven de 7°C graden komt.
Standaard kunnen alle automaten van Jaski voorzien worden van een muntwisselsysteem, bankbiljetlezers en NFC- lezers voor contactloos betalen. Een andere innovatie is de productlift. Deze beperkt de valhoogte van uw producten. Hierdoor kunt u naast zoetwaren en snacks ook kwetsbare producten aanbieden zoals belegde broodjes en dagverse producten. En is een product niet voorradig of gaat er iets mis met de uitgifte? Dan zorgt het uitgifte-controlesysteem ervoor dat uw klant een andere keuze kan maken of zijn geld terugkrijgt.

   Van verkoopautomaat tot slimme verkoopmedewerker

Jaski loopt voorop als het gaat om het ontwikkelen van innovatieve verkoopautomaten. Zo helpt de Crane Merchant Media snackautomaat aankopen te beïnvloeden. Op het overzichtelijke touchscreen bedieningspaneel kunt u allerlei promoties weergeven. Ook is het mogelijk om combinatiekortingen te bieden als uw klanten meerdere items in één aankoop combineren. Via het beeldscherm kan de klant virtueel een winkelwagen vullen met de gewenste producten uit de automaat. Het scherm communiceert vervolgens de verschillende betalingsmogelijkheden.
Ook kan er productinformatie worden getoond zoals de voedingswaarde van het gekozen artikel. Het design van deze automaat leent zich uitstekend voor het aanbrengen van een eigen uitstraling. Voorzie de automaat van uw logo of een persoonlijke reclameboodschap in uw eigen huisstijl. Zo kunt u de automaat eenvoudig inzetten voor diverse marketingdoeleinden zoals een beurs of evenement. Jaski automaten kunt u kopen of leasen en zijn nieuw of gebruikt beschikbaar.

Moeite met het kiezen van de juiste automaat?

Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van de juiste automaat voor uw situatie.

HELP MIJ MET KIEZEN

Jaski automaten in het echt ervaren?

Plan nu vrijblijvend een afspraak met ons in. U bepaalt de datum, wij zorgen voor de rest!

PLAN UW AFSPRAAK

Ook werken bij Jaski? Solliciteer dan nu!

Er is hier volop ruimte om jouw kwaliteiten te ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van een ambitieus familiebedrijf met een prettige, informele werksfeer?
NAAR ONZE VACATURES
close-link