Versautomaten:

van snack tot complete maaltijd

Versautomaten bieden een uitkomst als u dagverse producten wilt aanbieden aan uw personeel, klanten of bezoekers. Denk daarbij aan fruit, brood of zuivelproducten en zelfs aan complete maaltijden. Onze versautomaten zijn ideaal voor o.a. bedrijven, fabrieken, vliegvelden, scholen, fitnesscentra en boerderijen. Met een versautomaat kunt u dus zonder kantine of keukenfaciliteiten, en voor maar een paar euro per dag, toch een volwaardig aanbod presenteren voor lunch of diner.

Overweegt u een versautomaat in te zetten? Neem dan gerust contact met ons op voor een adviesgesprek en een vrijblijvende offerte.

Particolaire disco
Particolaire disco

   Versautomaten voor ieder bedrijf

De FAS Easy Trommelautomaat is een robuuste versautomaat waarbij u elke etage geheel naar wens kunt indelen. Dankzij de flexibel te plaatsen tussenschotten kunt u eenvoudig zelf de vakgrootte
aanpassen. Ideaal voor een wisselend assortiment.

De Vendo Global EVO zorgt voor een verkoop op rolletjes. Door de glazen ruit zijn alle producten in een oogopslag zichtbaar, wat overzichtelijk is voor de klant en een verkoopverhogend effect heeft. Door de inzet van de transportbanden in combinatie met de nieuwe techniek van de lift vallen producten niet meer in de uitgiftebak, waardoor de EVO ook kwetsbare producten kan uitgeven, zoals maaltijdsalades, eieren en zachtfruit. Om de HACCP te garanderen is bij beide automaten een voorziening ingebouwd die de verkoop automatisch blokkeert als de interne temperatuur boven de 7 graden komt. Wel zo veilig.

Voordelen op een rij:

  • Gezonder assortiment voor uw personeel en/of klanten gedurende de hele dag
  • Nadat kantine gesloten is, gaan de verkopen van versproducten gewoon door
  • Door milieuvriendelijke koeling met temperatuurcontrole worden producten altijd uitgegeven via de HACCP-regels
  • Heldere productpresentatie zorgt voor hogere verkopen

Moeite met het kiezen van de juiste automaat?

Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van de juiste automaat voor uw situatie.

HELP MIJ MET KIEZEN

Jaski automaten in het echt ervaren?

Plan nu vrijblijvend een afspraak met ons in. U bepaalt de datum, wij zorgen voor de rest!

PLAN UW AFSPRAAK

Ook werken bij Jaski? Solliciteer dan nu!

Er is hier volop ruimte om jouw kwaliteiten te ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van een ambitieus familiebedrijf met een prettige, informele werksfeer?
NAAR ONZE VACATURES
close-link