Versautomaten:

van snack tot complete maaltijd

Versautomaten bieden uitkomst als u dagverse producten wilt aanbieden aan uw personeel, klanten of bezoekers. Denk daarbij bijvoorbeeld aan fruit, brood- of zuivelproducten en zelfs aan complete maaltijden. Jaski biedt een trommelautomaat die bij uitstek geschikt is als versautomaat. Heeft uw bedrijf geen kantine of keukenfaciliteiten? Met een versautomaat kunt u toch een volwaardig aanbod presenteren voor lunch of diner voor maar een paar euro per dag.

Onze trommelautomaten met dagverse producten zijn ideaal voor o.a. bedrijven, fabrieken, vliegvelden, scholen en fitnesscentra, maar kunnen ook geplaatst worden bij boerderijen. De trommelautomaat combineert een aantrekkelijke productpresentatie met een grote capaciteit. En doordat de automaat zowel linksom als rechtsom kan draaien, heeft hij een extra hoge verkoopsnelheid waardoor de wachtrijen korter worden. Overweegt u voor uw bedrijf een versautomaat aan te schaffen? Neem dan gerust contact met ons op. Graag bekijken we samen met u welke automaat het beste past bij uw bedrijf of organisatie.

Innovatief en efficiënt

Met een versautomaat van Jaski beschikt u over een innovatieve automaat. Hiermee kunt u gegarandeerd het gewenste assortiment aanbieden. Wist u dat onze Crane MS Shopper meer dan 200 producten kan herbergen? Er zijn negen relatief hoge etages beschikbaar. En dankzij de instelbare tussenschotten kunt u de machine geheel naar wens indelen. Zo kunt u desgewenst de indeling altijd weer aanpassen. De automaat is ontworpen voor een optimale dienstverlening. Zo draait hij de meest gevulde kant automatisch in het zicht.

Uw klant ziet de producten liggen, waardoor ze beter verkopen. Doordat de deurtjes automatisch opengaan kan uw klant het product met één hand uitnemen. Om het bijvullen makkelijk te maken is de automaat voorzien van een gekoelde voorraadruimte. Dus met één keer lopen heeft u twee vullingen. Om de versheid te garanderen is een voorziening ingebouwd die de verkoop automatisch blokkeert als de koeltemperatuur boven de 7˚C komt. Wel zo veilig.

   Versautomaten voor ieder bedrijf

Onze automaten worden al jaren toegepast bij tal van bedrijven. We hebben goed geluisterd naar uw wensen en functies ontwikkeld speciaal voor uw toepassing. Zo bestaat er de mogelijkheid om vakken te reserveren voor de avondploeg en op vooraf bepaalde tijden korting te geven. Zo kunt u bijvoorbeeld de nachtploeg maaltijden aanbieden tegen een gereduceerde prijs.

Zowel voor een nieuwe als voor een tweedehands versautomaat bent u bij Jaski aan het juiste adres. Wij verkopen alleen kwalitatief hoogwaardige versautomaten. Dus ook bij een gereviseerde versautomaat kunt u rekenen op een ongestoorde bedrijfsvoering.

Uw voordelen op een rij:

  • Prijzen worden digitaal weergegeven en zijn eenvoudig instelbaar per etage, sectie of product
  • Uitverkochte vakken zijn niet meer te openen.
  • Hoge bedrijfszekerheid door moderne elektronica.
  • Vandalismebestendig door robuuste behuizing.
  • Geforceerde, milieuvriendelijke koeling en isolatie.
  • Geschikt voor alle betaalsystemen, inclusief contactloos betalen.
  • Energiespaarstand

Moeite met het kiezen van de juiste automaat?

Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van de juiste automaat voor uw situatie.

HELP MIJ MET KIEZEN

Jaski automaten in het echt ervaren?

Plan nu vrijblijvend een afspraak met ons in. U bepaalt de datum, wij zorgen voor de rest!

PLAN UW AFSPRAAK

Ook werken bij Jaski? Solliciteer dan nu!

Er is hier volop ruimte om jouw kwaliteiten te ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van een ambitieus familiebedrijf met een prettige, informele werksfeer?
NAAR ONZE VACATURES
close-link