Crane Shopper Versautomaat

En uw gekoelde verkoop draait uitstekend

LED verlichting

 

Geschikt voor alle betaalsystemen

 

Veelzijdig

Dagverse producten zijn belangrijk voor onze dagelijkse consumptiebehoefte. Door een perfecte product presentatie te combineren met een grotere capaciteit wordt het rendement verhoogd. Doordat de trommel zowel linksom als rechtsom kan draaien, heeft deze automaat een extra hoge verkoopsnelheid. De Shopper heeft ruimte voor meer dan 200 producten, afhankelijk van de grootte van het product. De automaat is geschikt voor onder andere fruit, zuivel, gebak, belegde broodjes en maaltijden of salades

Slimme technologie

De prijs van ieder artikel wordt digitaal weergegeven en is gemakkelijk instelbaar. Bovendien bestaat de mogelijkheid om op vooraf bepaalde tijden een kortingspercentage te geven. Voor bijvoorbeeld de nachtploeg kunnen vooraf vakken worden gereserveerd. Indien de koeltemperatuur boven de 7˚C komt, wordt de verkoop automatisch geblokkeerd.

Dynamisch

Versheid is dus een garantie bij de Shopper versautomaat, evenals gemak: want vanuit de geïntegreerde koelruimte is het bijvullen snel gedaan. De Shopper zorgt ervoor dat uw verkoop van gekoelde producten uitstekend draait.

Kosteneffectief

Bij de aanschaf van een Jaski automaat krijg je een hoop meer dan alleen een automaat. De services die wij meeleveren met onze producten zijn minstens zo belangrijk. Wilt u beter begrijpen wat deze dingen zijn?

KOSTENEFFECTIVITEIT  

Specificaties

Capaciteit

Moeite met kiezen van de juiste automaat?

Gebruik de Jaski keuzehulp en vindt snel de juiste automaat voor uw situatie!

HELP MIJ MET KIEZEN

Jaski automaten in het echt ervaren?

Plan nu vrijblijvend een afspraak met ons in. U bepaalt de datum, wij zorgen voor de rest!

PLAN UW AFSPRAAK