De onafhankelijke specialist

in verkoopautomaten

Jaski is een onafhankelijke specialist in het leveren, modificeren en onderhouden van food- en non-food verkoopautomaten. Als zelfstandig familiebedrijf zijn we onafhankelijk en kunnen we keuzes maken waardoor wij onze klanten optimaal kunnen bedienen. Onafhankelijk betekent voor onze klanten ook dat ze een automaat kunnen aanschaffen en vervolgens zelf kunnen bepalen welke producten of merken ze willen aanbieden in de automaat.

Ons brede assortiment omvat onder andere snack- en snoepautomaten, frisdrankautomaten, combinatie-automaten, diepvriesautomaten, boerderijautomaten, bloemenautomaten en koffieautomaten. Wij richten ons primair op dealers die onze automaten inzetten om hun producten te verkopen in bedrijven, instellingen en in publieke ruimten. Maar we leveren ook direct aan eindklanten die zelf hun aanbod willen bepalen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan boeren die hun eigen oogst op het erf willen verkopen. Ook in dat opzicht zijn we onafhankelijk.

Onze dealers zetten Jaski automaten in bij hun klanten en relaties. Het vertrouwen dat ze ons daarmee schenken geeft ons een grote verantwoordelijkheid. Wij ontzorgen onze dealers daarom met een eersteklas dienstverlening en zorgen dat zij hun klanten optimaal kunnen bedienen.

Word dealer van Jaski en ervaar onze onovertroffen service

De dienstverlening van Jaski houdt niet op bij het leveren en onderhouden van verkoopautomaten. Wij adviseren u ook over het modificeren van de automaat zodat deze geschikt is voor het gewenste assortiment. En wilt u een machine aanpassen aan de huisstijl van uw merk of product? Tegen een meerprijs is tevens klantspecifieke branding mogelijk. Wij ontwerpen samen met u een passende signing en plakken de bestickering voor u op de automaat. Verandert uw huisstijl? Dan verwijderen we de oude stickers weer en brengen we nieuwe aan. Op technisch gebied heeft Jaski alles in huis.

Onze automaten zijn uitgerust met diverse slimme functies als first-in-first-out, beeldschermcommunicatie (touch screens), temperatuurbeveiliging, productlift en draaibare trommel. Wij leveren enkel topkwaliteit verkoopautomaten die garant staan voor een onbezorgd gebruik, waardoor lage kosten op lange termijn. Optioneel kunnen wij uw automaat uitrusten met een telemetriesysteem. Zo kunt u de automaat op afstand beheren en de verkoop live volgen. Voor het verlengen van de technische levensduur van de machine kunnen wij uw automaat daarnaast volledig reviseren.

   Dealers kiezen voor Jaski

Onze dealers genieten de voordelen van de Jaski service:

  • Onafhankelijke aanbieder met veel kennis en ervaring
  • Kopen of leasen van verkoopautomaten
  • Serviceabonnementen
  • Logistieke ondersteuning, aflevering op uw locatie en tijdelijke opslag
  • Alleen kwalitatief hoogwaardige automaten
  • Training voor uw monteurs of operators
  • Revisie en gebruikte automaten
  • Modificatie en branding
  • Levering van onderdelen uit eigen magazijn
  • Aantrekkelijke dealerkortingen

Voor onze dealers bieden we een serviceprogramma op maat. Als Jaski-dealer kunt u profiteren van onze professionele service, scherpe aanschafprijzen en korting op de SLA’s. Wilt u dealer worden? Bel met +31 (0) 342 42 53 20 of stuur een bericht. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Moeite met het kiezen van de juiste automaat?

Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van de juiste automaat voor uw situatie.

HELP MIJ MET KIEZEN

Jaski automaten in het echt ervaren?

Plan nu vrijblijvend een afspraak met ons in. U bepaalt de datum, wij zorgen voor de rest!

PLAN UW AFSPRAAK

Ook werken bij Jaski? Solliciteer dan nu!

Er is hier volop ruimte om jouw kwaliteiten te ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van een ambitieus familiebedrijf met een prettige, informele werksfeer?
NAAR ONZE VACATURES
close-link