Jaski maakt zich sterk
voor de wereld van morgen

Jaski doet er alles aan om haar ecologische footprint zo klein mogelijk te houden. Wij zijn van mening dat alles wat we nu doen grote invloed heeft op de volgende generaties. Daarom vinden wij het extra belangrijk om duurzaam te ondernemen. Voor ons draait het allemaal om het minimaliseren van de impact die ons bedrijf heeft op mens, milieu en maatschappij. We willen u namelijk niet alleen voorzien van de meest geavanceerde automaten, we willen dit ook zo duurzaam mogelijk doen. We kijken voortdurend hoe we nog minder energie en grondstoffen kunnen gebruiken. We selecteren alleen A++ automaten met een laag energieverbruik, eenvoudig onderhoud en een relatief lange levensduur. Ook aan onze leveranciers stellen we hoge eisen. We kijken naar hun invloed op het milieu, de arbeidsomstandigheden en welke bijdrage zij leveren aan een betere wereld. Met Jaski maakt u altijd een groenere keuze.

Duurzame verkoopautomaten

Kwaliteit en duurzaamheid gaan bij Jaski hand in hand. Onze automaten zijn energiezuinig en goed geïsoleerd. De milieuvriendelijke koeling en ledverlichting zorgen voor een laag energieverbruik. En door het speciale energiemanagementsysteem zijn onze automaten extra zuinig. Isolatie in de verkoopruimte voorkomt daarnaast het onnodig koelen van elektrische componenten.

Onze combinatie-automaten zijn uitgerust met gescheiden temperatuurzones waardoor u uw producten altijd op de juiste temperatuur kunt verkopen.

U hoeft dus niet de hele automaat op dezelfde temperatuur te koelen. Afhankelijk van de aan te bieden producten, zet u de koeling wel of niet aan en stelt u de gewenste temperatuur in.

De nieuwste generatie Jaski verkoopautomaten zijn voorzien van een milieubewuste energiespaarstand die ervoor zorgt dat uw automaat niet onnodig veel stroom verbruikt. Als de automaat al even niet is gebruikt, schakelt hij automatisch over op deze stand. Daarnaast kunt u uw automaat zo instellen dat hij op bepaalde tijdstippen volledig wordt uitgeschakeld.

 

Een betere wereld begint bij onszelf

Niet alleen onze automaten zijn energiezuinig. Ook als bedrijf dragen wij graag ons steentje bij aan een milieubewuste werkomgeving. Wij werken er hard aan om ons bedrijf steeds een stukje duurzamer te maken. Met ons registratiesysteem hebben we de basis gelegd voor het verduurzamen van onze bedrijfsactiviteiten. Met dit systeem kunnen we op afstand uw automaat uitlezen en monitoren. Dit helpt ons bij het efficiënt inplannen van onze servicebezoeken. Extra voordeel is dat we eventuele machineproblemen meteen kunnen identificeren.

Ook op de werkvloer stimuleert Jaski een milieubewuste manier van werken. Zo hebben we aparte afvalbakken neergezet voor de verschillende afvalstromen zoals papier, karton, glas, plastic en inktpatronen. Onze servicebussen zijn geselecteerd op zuinigheid en de planners houden bij het maken van de roosters rekening met de woonplaats van de monteurs. Hierdoor worden de reisafstanden verkort en het milieu niet meer belast dan nodig.

Moeite met het kiezen van de juiste automaat?

Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van de juiste automaat voor uw situatie.

HELP MIJ MET KIEZEN

Jaski automaten in het echt ervaren?

Plan nu vrijblijvend een afspraak met ons in. U bepaalt de datum, wij zorgen voor de rest!

PLAN UW AFSPRAAK

Ook werken bij Jaski? Solliciteer dan nu!

Er is hier volop ruimte om jouw kwaliteiten te ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van een ambitieus familiebedrijf met een prettige, informele werksfeer?
NAAR ONZE VACATURES
close-link