Bedrijfsmatige verkoopautomaten

van professionele kwaliteit

Op de goede werking van een Jaski automaat kunt u altijd rekenen, ongeacht het doel waarvoor deze wordt ingezet. Verkoopautomaten worden voor uiteenlopende toepassingen gebruikt. Er zijn organisaties die automaten gebruiken om een service te leveren aan bezoekers, medewerkers of klanten. Anderen schaffen een automaat aan om producten te verkopen en een marge te realiseren. Al deze toepassingen hebben met elkaar gemeen dat de eigenaar een goede ongestoorde dienstverlening wil aanbieden.

Bij Jaski doen we er alles aan om u een optimale beleving te bieden rondom de aanschaf en het gebruik van uw automaat. Dat begint al met een zorgvuldig advies ten aanzien van de keuze van een automaat die geschikt is voor uw toepassing. Wordt het een food- of een non-foodautomaat? Is er koeling nodig?  Welke inrichting past het beste bij de producten die u gaat verkopen? Wilt u laten afrekenen met cash of elektronisch of biedt u beiden aan?

Kwaliteit is meer dan storingsvrije exploitatie

U kent de situatie vast wel. U gooit een muntstuk in een verkoopautomaat en vervolgens blijft het product hangen. U bent uw geld kwijt, maar krijgt niet het product. Dit geeft niet alleen veel ergernis en overlast. Het kan er ook toe leiden dat mensen aan de automaat gaan trekken of deze zelfs beschadigen. Jaski levert alleen topkwaliteit automaten welke voorzien zijn van  sensoren die controleren dat de producten goed worden uitgegeven, waardoor u zeker kunt zijn van tevreden klanten en gebruikers.

Onderhoud, revisie en service

Zelfs de beste automaat heeft soms onderhoud nodig. Wij bieden u een eersteklas service. Ons serviceteam weet precies wat er gedaan moet worden om uw automaat in goede staat te houden. De monteurs zijn verspreid over het hele land zodat een eventuele storing snel en efficiënt opgelost kan worden.

Jaski is een totaaloplosser voor koffie- en verkoopautomaten. In onze goed geoutilleerde werkplaats maken wij uw automaat klaar voor gebruik. De automaat wordt naar uw wensen ingericht waarbij we ook kunnen voorzien in bestickering in uw huisstijl.

Zo kunt u uw verkooppunt naadloos integreren in uw kantine, winkel of horecagelegenheid.

Heeft u een gebruikte automaat waar u een andere toepassing voor heeft? Laat ons hem dan voor u reviseren. Wij reinigen de automaat en kijken hem technisch helemaal na waarbij slijtageonderdelen worden vervangen. Vervolgens wordt de automaat gemodificeerd naar uw wensen zodat hij geschikt is voor herinzet. Een door Jaski gereviseerde automaat is weer bijna net zo betrouwbaar als een nieuwe.

Moeite met het kiezen van de juiste automaat?

Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van de juiste automaat voor uw situatie.

HELP MIJ MET KIEZEN

Jaski automaten in het echt ervaren?

Plan nu vrijblijvend een afspraak met ons in. U bepaalt de datum, wij zorgen voor de rest!

PLAN UW AFSPRAAK

Ook werken bij Jaski? Solliciteer dan nu!

Er is hier volop ruimte om jouw kwaliteiten te ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van een ambitieus familiebedrijf met een prettige, informele werksfeer?
NAAR ONZE VACATURES
close-link