Persoonlijk advies voor

een verkoopautomaat op maat

Jaski staat voor persoonlijke service, gespecialiseerde ervaring en maatwerk. Een verkoopautomaat aanschaffen doet u wellicht niet iedere dag. Jaski helpt u graag bij het kiezen van de best passende oplossing. Daarbij kijken we niet alleen naar de inrichting van de automaat en het prijskaartje, maar ook naar uw specifieke wensen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan betaalsystemen, bestickering in de huisstijl van uw bedrijf of bijzondere vragen op het gebied van service en logistiek.

Alle facetten van uw bedrijfs- of werkomgeving kunnen belangrijk zijn bij het kiezen van een verkoopautomaat. Daarom nemen we graag de tijd om uw vraag met u door te spreken. Zo krijgen wij een goed beeld van de beoogde bedrijfsvoering. Hoeveel medewerkers heeft u organisatie bijvoorbeeld, welk betaalsysteem wilt u aanbieden en komt de automaat binnen of buiten te staan? Jaski denkt altijd met u mee en kan u helpen bij het aanschaffen van een verkoopautomaat die geheel is afgestemd op uw situatie.

Kom langs in onze showroom

Wanneer u in de mogelijkheid bent om onze showroom te bezoeken dan is dat zeker de moeite waard. In de showroom staan verschillende automaten opgesteld zoals bijvoorbeeld een snackautomaat, een frisdrankautomaat en een koffieautomaat. Maar ook specials zoals een bloemen- of boerderijautomaat en een diepvriesautomaat staan werkend opgesteld. Onze adviseur geeft u graag een demonstratie. Weet u al welk assortiment u wilt gaan verkopen? Neem gerust uw producten mee. We kunnen u dan laten zien hoe de machine van uw keuze daarvoor kan worden aangepast.

De automaten in onze showroom zijn uitgerust met diverse extra functies, zodat u een goed beeld krijgt van de flexibiliteit die Jaski automaten u bieden. Onze specialisten helpen u graag verder. Zij kunnen u meer vertellen over de nieuwste innovaties zoals beeldschermcommunicatie, de productlift en het first-in-first-out-uitgiftesysteem. Samen met u nemen we alle mogelijkheden door. Ook kunnen we u informatie geven over het kopen of leasen van een verkoopautomaat.

Waardecreatie gedurende het gehele proces

Onze manier van werken is helder en transparant. Zo weet u altijd wat u van ons kunt verwachten. Wanneer u enthousiast bent geworden en een verkoopautomaat van Jaski wilt plaatsen, ontvangt u van ons een offerte. Zodra wij de opdracht ontvangen hebben, sturen wij u een orderbon met een indelingsschema. Nadat u deze ingevuld en ondertekend heeft teruggestuurd, wordt de automaat klaargemaakt op basis van uw wensen en visade-voorburg leveren wij de automaat op uw locatie af. Onze monteur zal vervolgens de machine in bedrijf stellen en gaat pas weg als u tevreden bent.

Na de plaatsing ontvangt u van ons per post een factuur. Wij adviseren u een onderhoudscontract af te sluiten bij aanschaf van een verkoopautomaat. Zodra het onderhoudscontract administratief is verwerkt, komt de onderhoudsbeurt automatisch in het planningssysteem voor de monteurs. Zo weten wij precies wanneer uw automaat een servicebeurt nodig heeft. Ook tussentijdse reparaties en ander onderhoud leggen wij nauwkeurig vast. Zo zijn onze monteurs altijd op de hoogte van de laatste status van uw automaat en weten ze precies wat er moet gebeuren.

Moeite met het kiezen van de juiste automaat?

Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van de juiste automaat voor uw situatie.

HELP MIJ MET KIEZEN

Jaski automaten in het echt ervaren?

Plan nu vrijblijvend een afspraak met ons in. U bepaalt de datum, wij zorgen voor de rest!

PLAN UW AFSPRAAK

Ook werken bij Jaski? Solliciteer dan nu!

Er is hier volop ruimte om jouw kwaliteiten te ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van een ambitieus familiebedrijf met een prettige, informele werksfeer?
NAAR ONZE VACATURES
close-link