Jaski geeft uw verkoopautomaat
een tweede leven

In ons bedrijf zijn wij, samen met onze partners, altijd bezig met het verduurzamen van onze automaten om zo een bijdrage te leveren aan de circulaire economie. We verkopen niet alleen energiezuinige machines, we modificeren ze ook. Jaski geeft oude automaten een tweede leven door ze volledig op te knappen.

Zowel onze nieuwe als gebruikte verkoopautomaten zijn samengesteld uit diverse onderdelen die geschikt zijn voor recycling. Bij een revisie plaatsen we nieuwe deuren, rekken en andere onderdelen in de automaat. Deze combineren we waar mogelijk met nieuwe energiebesparende onderdelen zoals een zuinige koeling of ledverlichting. Zo creëren wij een gebruikte automaat met energiebesparende functies waar u nog jaren mee vooruit kunt. Een gereviseerde machine helpt om de milieu-impact te verminderen en de kosten te verlagen. Bij het kopen of leasen van een gebruikte automaat reduceert u dus niet alleen uw ecologische footprint, u bespaart ook de nodige kosten.

Milieuvriendelijk recyclen

Wanneer een Jaski verkoopautomaat het einde van zijn levenscyclus heeft bereikt, wordt hij op een milieuvriendelijke manier gerecycled. Jaski is aangesloten bij Wecycle, een non-profit stichting voor het inleveren en recyclen van afgedankte elektronische apparatuur. Onze oude automaten leveren we in bij de speciale recycling stations, waar ze vervolgens verantwoord verwerkt worden. De onderdelen van onze automaten verdwijnen dus niet op de afvalberg. Lampen, batterijen en andere giftige stoffen die schadelijk zijn voor het milieu worden milieuvriendelijk gerecycled.

De rest van de automaat, die voor ongeveer 98% uit staal en kunststof bestaat, wordt zorgvuldig gesloopt. Basismetalen als staal en koper worden uit de bedrading en het koelelement gehaald. Platina en andere edele metalen worden teruggewonnen uit de printplaat. De via Wecycle ingezamelde apparaten worden voor 75% tot 90% gerecycled. Hierdoor blijven grondstoffen behouden en komen schadelijke stoffen niet in het milieu terecht.

Recyclingbijdrage

Bij de aankoop van elektrische apparaten, en dus ook een verkoopautomaat, betaalt u een kleine verwijderingsbijdrage. Met dit geld worden gebruikte apparaten op een milieuvriendelijke manier gerecycled. Dit betekent voor u praktisch het volgende: bij aanschaf of levering van een nieuwe automaat mag u zonder bijbetaling de oude automaat retour geven.

Afgedankte automaten kunt u gratis inleveren bij een regionaal overslag station. Zie voor adressen en/of nadere informatie www.wecycle.nl. 

Moeite met het kiezen van de juiste automaat?

Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van de juiste automaat voor uw situatie.

HELP MIJ MET KIEZEN

Jaski automaten in het echt ervaren?

Plan nu vrijblijvend een afspraak met ons in. U bepaalt de datum, wij zorgen voor de rest!

PLAN UW AFSPRAAK

Ook werken bij Jaski? Solliciteer dan nu!

Er is hier volop ruimte om jouw kwaliteiten te ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van een ambitieus familiebedrijf met een prettige, informele werksfeer?
NAAR ONZE VACATURES
close-link