Een passend servicecontract
voor uw verkoopautomaat

Jaski levert alleen snack-, frisdrank-, combinatie- en warmedrankenautomaten van de hoogste kwaliteit. Ook de specials zoals diepvriesautomaten, non-foodautomaten, bloemen- en boerderijautomaten onderscheiden zich door een hoge betrouwbaarheid, ook bij een hoge gebruiksfrequentie. Toch kan na verloop van tijd slijtage of vervuiling optreden die kan leiden tot een verminderde werking. Ook verkeerd gebruik of een gebrek aan onderhoud kan tot storingen leiden.

Ongeacht de toepassing van uw verkoopautomaat, een storing komt nooit gelegen. Een onderbreking van de verkoop kan leiden tot ontevreden klanten, omzetderving en het kan zelfs tot imagoschade leiden. Daarom is het belangrijk om de automaat periodiek preventief te laten nazien. Met een goed onderhouden automaat biedt u uw klanten een optimale gebruikerservaring en kunt u zeker zijn van een ongestoorde en betrouwbare dienstverlening. Wilt u verrassingen voorkomen? Dan is een servicecontract wat voor u. Met een servicecontract dekt u zich in tegen onvoorziene kosten voor service en reparatie. Er komt op afgesproken tijden een monteur langs om uw automaat te controleren en mocht zich toch een storing voordoen dan wordt u snel geholpen.

SLA op maat: van automaten-APK tot all-in servicecontract

Jaski biedt een service level agreement die past bij uw bedrijfsvoering. Kiest u voor een technisch servicecontract dan komt onze servicemonteur jaarlijks langs voor preventief onderhoud. Tijdens deze automaten-APK reinigen wij het koelsysteem en het betaalsysteem. De binnenzijde van de machine wordt schoongemaakt en nagezien en de automaat wordt opnieuw afgesteld. Bij een koffieautomaat vervangen we standaard enkele onderdelen, zoals bijvoorbeeld het waterfilterpatroon.
Zo weet u zeker dat uw machine zijn werk goed blijft doen. Ook kunnen wij uw (nieuwe) mensen nog wat tips geven waar ze op moeten letten voor goed dagelijks onderhoud. Met het all-in contract verzorgen wij het complete onderhoud van uw machine en komt onze servicedienst geheel kosteloos langs om een storing of schade te verhelpen.

Moeite met het kiezen van de juiste automaat?

Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van de juiste automaat voor uw situatie.

HELP MIJ MET KIEZEN

Jaski automaten in het echt ervaren?

Plan nu vrijblijvend een afspraak met ons in. U bepaalt de datum, wij zorgen voor de rest!

PLAN UW AFSPRAAK

Ook werken bij Jaski? Solliciteer dan nu!

Er is hier volop ruimte om jouw kwaliteiten te ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van een ambitieus familiebedrijf met een prettige, informele werksfeer?
NAAR ONZE VACATURES
close-link