Betrouwbare automaten
door kwaliteit en service

Alleen de beste kwaliteit verkoopautomaten en een ongeëvenaarde service; dat is de belofte van Jaski. En die belofte maken we elke dag opnieuw waar. Omdat we weten hoe belangrijk het voor onze klanten is dat ze kunnen rekenen op een probleemloos werkende automaat. Daarom zijn we al zestig jaar een vertrouwd adres voor al uw verkoopautomaten. Wat u ook wilt verkopen. Wij bieden hoogwaardige automaten voor al uw (gezonde) snacks, frisdranken, warme dranken, bloemen, diepvries- of boerderijproducten. Zelfs voor uw non-foodassortiment bieden wij een passende oplossing. Ook voor een goed advies kunt u bij ons terecht. Zo helpen wij u bij het kiezen en inrichten van een automaat en plaatsen we hem voor u op locatie. We sluiten hem aan en leveren hem compleet werkend voor u op. De verkoop kan direct beginnen!

Onze professionele service is altijd in de buurt

Bij Jaski leiden we onze eigen monteurs op. Zo kunt u er zeker van zijn dat alleen gekwalificeerde servicemonteurs aan uw automaat werken. Omdat Jaski automaten door het hele land worden ingezet, woont ons serviceteam verspreid over heel Nederland. Dat is wel zo efficiënt. En het waarborgt een snelle service voor het geval zich, ondanks alle voorzorg, toch een storing voordoet. Een monteur uit uw regio verzorgt de inbedrijfsstelling van uw automaat nadat deze door een transporteur is afgeleverd. Hij voert voor u ook de jaarlijkse onderhoudsbeurt uit. Alhoewel onze automaten van hoge kwaliteit zijn, is het belangrijk om een automaat in ieder geval één keer per jaar te laten controleren.

Hierdoor kunnen potentiele problemen in een vroegtijdig stadium worden geïdentificeerd en voorkomen. Tijdens deze onderhoudsbeurt worden de interne componenten van de automaat gereinigd en voert onze monteur enkele diagnostische tests uit om ervoor te zorgen dat automaat zijn werk goed blijft doen. Ook kan de monteur wat extra tips voor goed onderhoud geven. Bij een koffieautomaat vervangen we daarnaast standaard enkele onderdelen. Door deze periodieke controles houdt u uw automaat in een optimale conditie.

Onze servicemonteurs helpen u graag verder

Wij zijn trots op ons serviceteam. Al onze monteurs zijn VCA-gecertificeerd (veilig werken). Een goede voorbereiding is het halve werk. Onze servicemonteurs gaan daarom altijd goed voorbereid en bevoorraad op pad. Onze servicebussen zijn uitgerust met de meest gebruikte onderdelen en specifieke onderdelen. Daarnaast beschikken wij over een goed geoutilleerd onderdelenmagazijn.

Hierdoor lopen onze monteurs geen onnodige vertraging op tijdens het onderhoud van uw automaat. Onze monteurs laten alles netjes achter, zodat u de automaat direct weer in gebruik kunt nemen. Na de installatie krijgt u desgewenst een korte instructie en uitleg over de werking van uw machine, zodat u volledig op de hoogte bent. Heeft u onze hulp nodig? Neem direct contact met ons op.

Moeite met het kiezen van de juiste automaat?

Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van de juiste automaat voor uw situatie.

HELP MIJ MET KIEZEN

Jaski automaten in het echt ervaren?

Plan nu vrijblijvend een afspraak met ons in. U bepaalt de datum, wij zorgen voor de rest!

PLAN UW AFSPRAAK

Ook werken bij Jaski? Solliciteer dan nu!

Er is hier volop ruimte om jouw kwaliteiten te ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van een ambitieus familiebedrijf met een prettige, informele werksfeer?
NAAR ONZE VACATURES
close-link