Waarom de topkwaliteit van Jaski verkoopautomaten niet duur is

Op de vendor automaten van Jaski kunt u vertrouwen. Wij leveren alleen topklasse verkoopmachines en onze servicedienst staat altijd voor u klaar. Is dat dan niet duur? Nee, want een machine waarmee u onbezorgd kunt verkopen heeft u al voor een paar euro per dag.

STORINGSVRIJE WERKING

Storingen gaan ten koste van de service en schaden het vertrouwen van uw klant. Kies daarom een betrouwbare automaat.

OPTIMALE BESCHIKBAARHEID

Automaten die bewezen betrouwbaar zijn, zorgen voor een ononderbroken service en tevreden gezichten

Jaski is al meer dan 60 jaar leverancier van topkwaliteit verkoopmachines. Door de automaten goed in te regelen en te zorgen voor goed onderhoud zorgen wij voor een ongestoorde werking en een hoge beschikbaarheid. In onze automaten zijn voorzieningen ingebouwd die zorgen dat een gekocht product ook altijd wordt uitgegeven en dat het wisselgeld wordt teruggegeven. Is er onverhoopt toch een storing, dan is onze serviceorganisatie altijd dichtbij.

VOOR ELKE TOEPASSING EEN AUTOMAAT

Wat u ook wilt verkopen, Jaski heeft er de automaat voor. Wij kunnen automaten ook naar behoefte modificeren of inregelen.

MAATWERK IS ONZE STANDAARD

Omdat geen klant hetzelfde is bieden wij oplossingen op maat. Onze standaard machines zijn volledig aanpasbaar aan uw wensen

Dankzij de modulaire opbouw van onze verkoopautomaten kunnen deze worden aangepast aan uw wensen. Heeft u een product dat breed of hoog is, dan passen we het interieur van de machine daarop aan. Of heeft u kwetsbare producten, dan is de productlift wellicht een oplossing. Desgewenst kunnen we de automaat ook voorzien van bestickering waarmee hij helemaal wordt aangepast aan de branding van uw product of bedrijf.

Kosteneffectief

Bij de aanschaf van een Jaski automaat krijgt u een hoop meer dan alleen een automaat. De services die wij meeleveren met onze producten zijn minstens zo belangrijk. Wilt u precies weten wat deze dingen zijn?

NEEM CONTACT OP

GEMAK VOOR KLANT EN EXPLOITANT

Gemak dient de mens. Uw klant verwacht niet anders van u. Daarom bieden automaten van Jaski betaalgemak voor u en uw klant.

GEMAKKELIJK BETALEN

De laatste jaren is plastic geld (pinpas) de norm geworden. Jaski biedt daarvoor verschillende oplossingen. Toch ondersteunen wij ook nog contante betaling

Vanwege het gemak en de veiligheid worden steeds meer automaten voorzien van elektronische betaalsystemen. Dat is niet alleen gemakkelijk voor de consument, het is ook gemakkelijk voor uw als exploitant. U hoeft niet meer met een zware zak muntgeld over straat. Voor exploitanten die toch nog betalen met muntgeld willen aanbieden hebben we ook een oplossing. De meeste van onze automaten zijn geschikt voor muntgeld en kunnen wisselgeld teruggeven.

INNOVATIEF EN KLANTGERICHT

Op vele duizenden locaties in Nederland staan verkoopautomaten van Jaski. Door goed te luisteren naar onze klanten spelen we in op nieuwe wensen.

NIEUWE PRODUCTEN EN OPLOSSINGEN

Wij nemen uw vraag serieus en zoeken graag met u naar een oplossing. Zo ontwikkelden we de bloemenautomaat, de boerderijautomaat en de diepvriesautomaat

De bloemenautomaat is een voorbeeld van een oplossing die we ontwikkelden naar aanleiding van de vraag van een klant. Dankzij het unieke watersysteem en de optionele koeling blijven de bloemen langer goed. In het unieke design van de automaat komen de bloemen goed tot hun recht en worden consumenten verleid tot een impulsaankoop. Andere voorbeelden van onze innovatie zijn de diepvriesautomaat waarmee bijvoorbeeld boerderij-ijs, vlees of vis kan worden verkocht of de non-foodautomaten die onder andere in bedrijven worden ingezet voor kantoorartikelen en op vliegvelden voor de verkoop van batterijen, koptelefoons e.d.

Moeite met het kiezen van de juiste automaat?

Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van de juiste automaat voor uw situatie.

HELP MIJ MET KIEZEN

Jaski automaten in het echt ervaren?

Plan nu vrijblijvend een afspraak met ons in. U bepaalt de datum, wij zorgen voor de rest!

PLAN UW AFSPRAAK

Ook werken bij Jaski? Solliciteer dan nu!

Er is hier volop ruimte om jouw kwaliteiten te ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van een ambitieus familiebedrijf met een prettige, informele werksfeer?
NAAR ONZE VACATURES
close-link