Uw verkoopautomaten kopen,

leasen of huren?

Jaski staat al jaren bekend als leverancier-onafhankelijke marktleider voor verkoop- en koffieautomaten. Wij leveren, modificeren en onderhouden uiteenlopende automaten aan bedrijven, instellingen en voor gebruik in publieke ruimten. Heeft u een passende automaat gevonden dan faciliteren wij verschillende manieren om deze aan te schaffen. Uw wensen staan daarbij centraal.

Indien uw bedrijfsbeleid voorschrijft dat investeringsgoederen moeten worden geleased dan bieden wij u daarvoor de mogelijkheden. Onafhankelijk van de vraag of u een verkoopautomaat wilt kopen of leasen bieden wij u servicecontracten aan waarmee u het onderhoud op een eenvoudige en transparante wijze kunt regelen.

Wanneer u over voldoende liquide middelen beschikt en dit geld niet meteen nodig hebt voor andere investeringen, dan kunt u overwegen om een verkoopautomaat meteen aan te kopen. In veel gevallen is dit ook de meest voordelige oplossing. Daarbij bent u bij het kopen van een automaat juridisch en economisch gezien direct eigenaar. U betaalt geen rente zoals bij financiële leasing.

Verkoopautomaat huren

Wilt u liever huren dan kopen? Wij bieden u financial lease of optioneel operationele lease. Hiermee verzekert u zichzelf voor een vooraf gestelde periode van een automaat zonder hiervoor te investeren. U betaalt een vast bedrag per maand. Extra services als installatie en transport zijn hierbij inbegrepen. Optioneel kunt u de overeenkomst uitbreiden met een onderhoudscontract.

U kunt bij ons terecht voor vragen over uw automaat, facturen en support. Hierdoor weet u precies bij wie u moet zijn en kunt u zich volledig focussen op zaken die voor u belangrijk zijn. Na afloop van de leaseperiode (meestal 5 jaar) kunt u het financial leasecontract voor een klein bedrag afkopen.

Geef een verkoopautomaat een tweede leven

Wanneer u een nieuwe automaat een te grote investering vindt, kunt u overwegen een gereviseerde automaat aan te schaffen. Kiezen voor een tweedehands verkoopautomaat betekent niet dat u moet inleveren op kwaliteit. Bij Jaski hebben we ons gespecialiseerd in het reviseren en modificeren van gebruikte verkoopautomaten. We beschikken over een geoutilleerde werkplaats waar we de machines klaarmaken voor hergebruik. Een revisie begint met het reinigen van de automaat. Vervolgens lopen we machine na en vervangen we de slijtageonderdelen.

Door toepassingen als ledverlichting en extra isolatiemateriaal zorgen we ervoor dat de automaat nog minder stroom verbruikt dan voorheen. Elke machine die we aanbieden is op technisch gebied volledig geïnspecteerd en getest om te controleren of deze niet alleen in goede staat, maar ook volledig functioneel is. Hierdoor is een door Jaski gereviseerde automaat weer net zo betrouwbaar als een nieuwe.

Moeite met het kiezen van de juiste automaat?

Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van de juiste automaat voor uw situatie.

HELP MIJ MET KIEZEN

Jaski automaten in het echt ervaren?

Plan nu vrijblijvend een afspraak met ons in. U bepaalt de datum, wij zorgen voor de rest!

PLAN UW AFSPRAAK

Ook werken bij Jaski? Solliciteer dan nu!

Er is hier volop ruimte om jouw kwaliteiten te ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van een ambitieus familiebedrijf met een prettige, informele werksfeer?
NAAR ONZE VACATURES
close-link