Servicemonteur

vendingmachines & koffieautomaten

Barneveld

40 uur/week

Reageren voor 31 oktober 2019

Over jou rol

Grote merken als Pepsi, Ola, M&M, Ice Tea en Mars uit een automaat halen, dat kunnen we allemaal! Maar de techniek er achter instellen is niet voor iedereen weggelegd. Dit is jouw functie: servicemonteur vendingmachines of koffieautomaten. De machines worden op locatie afgeleverd waarna jij ze gaat instellen/installeren of waar jij onderhoudt aan gaat plegen. Denk aan contactloos betalen instellen, storingen oplossen of een nieuwe update uitvoeren.

De jobomschrijving

Jouw werkzaamheden als servicemonteur van vendingmachines of koffie automaten zullen bestaan uit het uitvoeren van preventief onderhoud en het oplossen van storingen aan verschillende type vendingmachines, zoals automaten voor de verkoop van dranken, versproducten, merkgebonden en non-food artikelen.

Je wordt aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Barneveld en je werkt aan de hand van een planning die je op je zakelijke mobiel iedere ochtend ontvangt . Voorzien van een compleet ingerichte service bus, voer je de werkzaamheden zelfstandig uit op locatie bij de klant. Je krijgt dagelijks zo’n 8 klussen die je zelfstandig gaat doen. Volgorde is aan jou en je start van uit huis!

Daarnaast ben jij het visitekaartje van het bedrijf. Waar nodig geef je advies en denk je commercieel mee. Als je ziet dat de apparatuur verouderd raakt of eigenlijk niet meer aan de wensen van de klant voldoet, rapporteer je dit aan het hoofdkantoor, zodat zij hier actie op kunnen ondernemen.

Aangezien je in de buitendienst werkzaam bent, ben je veel onderweg en elke dag is dus weer anders. De ene keer ben je aan het werk op een scholencomplex de andere keer bij een bedrijf of bij een boerderij waar een automaat staat voor de verkoop van eieren. Kortom, veel afwisseling. Je draait ook mee in de storingsdiensten (1 keer in de 7 weken) want het bedrijf wil 24/7 service verlenen. Natuurlijk hoeft niet elke storing direct na kantoortijd of in het weekend te worden opgelost, dit kan vaak ook telefonisch, maar het kan wel degelijk voorkomen. Verder zorg je voor een goede administratie en een goede rapportage naar het hoofdkantoor.

Wat kun je verwachten?

 • Wij bieden je een fantastische en afwisselende baan als servicemonteur vendingmachines of monteur koffiemachines bij een stabiel bedrijf.
 • Flexibele werktijden. Als de klussen vandaag maar afkomen is het al prima! Zo kun jij mooi eens wat later beginnen of juist wat eerder klaar zijn.
 • In eerste instantie krijg je een tijdelijk dienstverband en na gebleken geschiktheid gaat dit over in een vast dienstverband.
 • Een storingsdienst 1 x in de 7 weken waar je een hele fijne vergoeding voor krijgt ook als er geen storingen zijn. Daarnaast kun je het ook op laten bouwen als extra vrije dagen.
 • De intentie van onze opdrachtgever is dat je een vaste waarde wordt binnen het bedrijf.
 • Voor deze functie geldt een salarisindicatie van € 2300 – 2600 BPM, afhankelijk van leeftijd en werkervaring.

Waar zijn wij naar op zoek?

 • servicemonteur vendingmachines of koffiemachines.
 • met een afgeronde MBO-opleiding niv. 4 richting elektronica / elektrotechniek.
 • Bij voorkeur dien je minimaal 2 jaar relevante werkervaring te hebben in een functie waarbij je storingen hebt gezocht en opgelost. Heb je ook nog verschillende vaktechnische cursussen of opleidingen gevolgd, dan is dat een pré.
 • Verder ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B.
 • Bereid om storingsdiensten te lopen.
 • Je bent klantvriendelijk, communicatief sterk en zelfstandig werken moet geen probleem zijn.
 • Bij voorkeur woonachtig te zijn in de regio Utrecht – Rotterdam – Breda.

Interesse gekregen? Solliciteer nu op deze functie!

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je altijd je CV en motivatiebrief toe voegt aan je sollicitatie.

Ik wil solliciteren