Voorman Revisie en Logistiek

Barneveld

40 uur per week

Haal je wel eens een blikje fris of doosje eieren uit een automaat? Grote kans dat deze machine bij Jaski vandaan komt. Sinds de oprichting ruim 60 jaar geleden is ons bedrijf uitgegroeid tot een begrip op het gebied van automaten. Als vertrouwde partner levert, installeert en onderhoudt Jaski door het hele land hoogwaardige verkoopautomaten, koffieautomaten, dispensers en koelkasten. Dat doen wij voor grote A-merken en bekende cateringorganisaties, maar ook voor de boer bij jou in het dorp.

Voor onze afdelingen Revisie en Logistiek zoeken wij een voorman. Een aanpakker die alle werkzaamheden in goede banen leidt. Een mooie uitdaging voor jou?

Jij als Voorman Revisie en Logistiek

Als onze nieuwe voorman speel je een belangrijke rol binnen de afdelingen Revisie en Logistiek. Je bent het eerste aanspreekpunt van medewerkers en zorgt ervoor dat zij precies weten wat er van hun wordt verwacht. Van het bijhouden van de planning tot de inkomende + uitgaande transporten van automaten bijhouden. Jij weet altijd wat er speelt binnen Revisie en Logistiek. Snel schakelen en je hoofd koel houden zijn als voorman dus van groot belang. Je staat in de functie boven, maar ook tussen jouw collega’s van de afdeling om het werkproces te begeleiden en te coördineren. 

Daarnaast train je ook nieuwe werknemers en begeleidt hen totdat ze zelfstandig kunnen werken. Een veelzijdige functie dus!

vacature voorman

Dit is iets voor jou, omdat…

 • je toe bent aan een uitdaging met veel verantwoordelijkheid;
 • je aantoonbare ervaring hebt in de techniek;
 • je houdt van een gestructureerde aanpak;
 • je een praktisch denkende en servicegerichte teamspeler bent met goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Ervaring met automaten is een pre.

Wat wij bieden

 • een fulltime baan (40 uur) met een bovengemiddeld salaris;
 • op vrijdagen stoppen we drie kwartier eerder;
 • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 28 vrije dagen (op basis van fulltime) en 8% vakantiegeld;
 • ruimte om cursussen en/of opleidingen te volgen om nog beter in je vak te worden;
 • doorgroeimogelijkheden binnen Jaski Automaten;
 • uitzicht op een vast dienstverband;
 • een bedrijfscultuur die omschreven wordt als prettig, informeel, open met korte lijntjes en waarin je jezelf kan zijn.

Direct solliciteren?

Leuk dat je interesse hebt om ons team te komen versterken! Stuur jouw cv met motivatie naar Rob van Ingen via [email protected]. Bel voor eventuele vragen gerust naar 0342-491313. 

Ik wil solliciteren

Ook werken bij Jaski? Solliciteer dan nu!

Er is hier volop ruimte om jouw kwaliteiten te ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van een ambitieus familiebedrijf met een prettige, informele werksfeer?
NAAR ONZE VACATURES
close-link