Met frisdrankautomaten van Jaski

voorziet u in een behoefte

Met onze frisdrankautomaten voorziet u in de behoefte naar uiteenlopende koude dranken. Tegenwoordig treft u in een frisdrankautomaat al lang niet meer alleen (koolzuurhoudende) frisdranken aan. Ook flesjes water, sportdranken, gekoelde koffie en thee en zelfs zuiveldranken worden aangeboden in de verkoopautomaten. Goede locaties voor frisdrankautomaten zijn over het algemeen plekken waar mensen op zoek zijn naar een snelle dorstlesser zoals het station, scholen, sportclubs of winkelcentra.

Jaski levert al 60 jaar frisdrankautomaten van gerenommeerde fabrikanten. Met onze ervaring kunnen wij u altijd de beste machine bieden voor elke specifieke situatie. Al deze jaren zetten wij onze automaten succesvol in bij uiteenlopende bedrijven en organisaties. De automaten zijn gemakkelijk aan uw wensen aan te passen en hierdoor geschikt voor bijna elke locatie. Wilt u in de automaat niet alleen dranken aanbieden maar ook repen en snoep? Kijk dan ook eens bij onze combinatie-automaten.

   

Een frisdrankautomaat op maat voor elke locatie

De drankautomaten van Jaski zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en modellen. Uiteraard hoe groter de automaat, hoe meer dranken u kunt aanbieden. En naargelang de grootte kunt ook het aantal selectieknoppen aanpassen. Zo biedt Jaski altijd een automaat op maat. U kiest zelf welk assortiment u wilt aanbieden. Blikjes, glazen flesjes of petflessen, alles is mogelijk. Eén van onze specialisten kan u desgewenst helpen bij het opstellen van een efficiënt indelingsplan.
Voordat u overgaat tot de daadwerkelijke aanschaf is het belangrijk dat uw goed nadenkt over het gebruik. Komt de automaat buiten of binnen te staan. Wilt u uw klanten contant laten afrekenen of contactloos? En verkoopt u blikjes of flesjes met koolzuurhoudende dranken? Dan is het wellicht een goede keuze om een productlift te laten monteren. Zo voorkomt u dat het product valt en gaat spuiten bij het openen.

   

Over een verkoopautomaat van Jaski is nagedacht

De frisdrankautomaten van Jaski zijn ontworpen voor een optimale gebruikservaring. Zo bent u altijd verzekerd van tevreden klanten en gebruikers. Onze drankautomaten werken volgens het first-in-first-out systeem. Dit betekent dat het oudste product als eerste wordt uitgegeven. Maar onze drankenautomaten hebben nog meer voordelen:

  • Milieuvriendelijke koeling en isolatie
  • Geschikt voor blikjes, petflesjes en glazen flesjes
  • Lift waarmee producten rechtop naar de uitgiftebak worden getransporteerd
  • Heldere en energiezuinige ledverlichting
  • Geschikt voor alle betaalsystemen, inclusief contactloos betalen door middel van NFC
  • Space to sales: de meest verkochte frisdrank krijgt de grootste voorraadruimte
  • Lock-out-systeem. Indien een sectie niet in werking is, kunnen de andere producten gewoon verkocht worden

Jaski is de grootste onafhankelijke aanbieder van drankenautomaten in Nederland. Wilt u ook gebruik maken van onze automaten? Bij Jaski kunt u een frisdrankautomaat kopen of leasen. Neem contact met ons op voor meer informatie en de voorwaarden.  Wist u dat een groot deel van ons assortiment in onze showroom staat opgesteld? Als u een afspraak maakt voor een bezoek, zorgen wij dat de koffie (of frisdrank) klaarstaat.

Moeite met het kiezen van de juiste automaat?

Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van de juiste automaat voor uw situatie.

HELP MIJ MET KIEZEN

Jaski automaten in het echt ervaren?

Plan nu vrijblijvend een afspraak met ons in. U bepaalt de datum, wij zorgen voor de rest!

PLAN UW AFSPRAAK

Ook werken bij Jaski? Solliciteer dan nu!

Er is hier volop ruimte om jouw kwaliteiten te ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van een ambitieus familiebedrijf met een prettige, informele werksfeer?
NAAR ONZE VACATURES
close-link