Werken bij Jaski

Jaski is als familiebedrijf al 60 jaar een begrip in Nederland. Vanuit Barneveld werken we met ca. veertig medewerkers samen om onze klanten een uitstekende service te bieden. Luisteren naar onze klanten en zoeken naar de beste oplossing is wat ons werk uitdagend en leuk maakt.

We zijn altijd geïnteresseerd in talent op het gebied van verkoop, service en techniek. En er is volop ruimte om jouw kwaliteiten te ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van een ambitieus familiebedrijf met een prettige, informele werksfeer? Neem dan contact met ons op.

Onze beschikbare vacatures

Projectmanager

Eindverantwoordelijk zijn voor de organisatie en afhandeling van zowel interne als externe projecten binnen een innovatieve werkomgeving. Je houdt moeiteloos de status van elk project voor de directie inzichtelijk.

Barneveld

32 – 40 uur

Technisch specialist

Je houdt ervan om met je handen bezig te zijn. Je vind het fijn om te streven naar een goed en betrouwbaar resultaat en houdt van een gezonde werkdruk. Ben jij een echte duizendpoot op het gebied van techniek? Dan zijn we op zoek naar jou!

Barneveld

40 uur

Servicemonteur vendingmachines & koffieautomaten

Jouw werkzaamheden als servicemonteur van vendingmachines of koffie automaten zullen bestaan uit het uitvoeren van preventief onderhoud en het oplossen van storingen aan verschillende type vendingmachines.

Noord- en Zuid Holland

40 uur

Moeite met het kiezen van de juiste automaat?

Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van de juiste automaat voor uw situatie.

HELP MIJ MET KIEZEN

Jaski automaten in het echt ervaren?

Plan nu vrijblijvend een afspraak met ons in. U bepaalt de datum, wij zorgen voor de rest!

PLAN UW AFSPRAAK

Nu te bestellen!
Een tabletop PBM automaat!

24/7 gereguleerde uitgifte van
beschermingsmaterialen op elke locatie!
BEKIJK HET AANBOD
close-link