Gebruikte automaat

Bij Jaski geven we u graag de keuze. Wanneer u de aanschaf van een nieuwe automaat een te grote investering vindt, kunt u bij ons een tweedehands automaat kopen of huren. Er zijn meerdere redenen waarom het voor u aantrekkelijk kan zijn om een gebruikte automaat aan te schaffen. Een gebruikte automaat is ideaal voor het uitbreiden van uw automatenpark. Het biedt u de mogelijkheid om voor een voordelige prijs nieuwe locaties uit te proberen en andere toepassingsmogelijkheden te verkennen. Nadat u een klantenbestand heeft opgebouwd, kunt u altijd nog overwegen een nieuwe automaat aan te schaffen. Ook wanneer u voor het eerst een automaat gaat plaatsen is een gebruikte automaat een goede optie. Een tweedehands automaat aanschaffen is aantrekkelijker qua aankoopprijs. U hoeft niet meteen een grote investering te doen. Voor een klein bedrag kunt u rustig uitproberen of het exploiteren van een automaat wat voor u is.

Volledig geïnspecteerd en gereviseerd

Jaski geeft oude automaten een tweede leven door ze volledig op te knappen. De tweedehands verkoopautomaten worden volledig gereviseerd door onze deskundige monteurs. Dit betekent dat waar nodig onderdelen zoals deuren en rekken worden vervangen en de nieuwste updates worden geïnstalleerd. Alle elektronica van de automaat wordt driedubbel gecheckt, zodat we zeker weten dat we u een betrouwbare en hoogwaardige machine leveren. Zo creëren wij een tweedehands automaat waar u nog jaren mee vooruit kunt.
Als alles in orde is, krijgt de automaat het speciale Jaski-stempel en bieden we hem aan als tweedehands machine. Alle door Jaski gereviseerde automaten worden geleverd met een fabrieksgarantie van zes maanden. En dankzij onze technische expertise kunt u ook bij ons terecht voor het onderhoud van uw automaat. Wij bieden diverse servicecontracten aan, zodat u zeker weet dat uw verkoopautomaat zijn werk goed blijft doen.

Een hoogwaardige gebruikte automaat vindt u bij Jaski

Bent u op zoek naar een gebruikte automaat? Het aanschaffen van een gebruikte tweedehands automaat kan een spannende aangelegenheid zijn. U wilt natuurlijk niet opgezadeld worden met een gebrekkige automaat die u veel tijd en geld kost. Wij hebben jarenlange ervaring in het verkopen en beheren van verkoopautomaten. Wij bieden onze klanten betrouwbare, hoogwaardige automaten die zijn klaargemaakt en grondig geïnspecteerd voor hergebruik. Ons label vindt u enkel en alleen op een automaat die onze goedkeuring verdient.
Neem vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Barneveld. Hier kunt u onze gebruikte automaten zelf  bekijken en kunnen wij u meer vertellen over de verschillende mogelijkheden. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies. Bent u enthousiast en wilt u de gebruikte automaat graag uitproberen in uw eigen bedrijf of organisatie? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Moeite met het kiezen van de juiste automaat?

Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van de juiste automaat voor uw situatie.

HELP MIJ MET KIEZEN

Jaski automaten in het echt ervaren?

Plan nu vrijblijvend een afspraak met ons in. U bepaalt de datum, wij zorgen voor de rest!

PLAN UW AFSPRAAK

Ook werken bij Jaski? Solliciteer dan nu!

Er is hier volop ruimte om jouw kwaliteiten te ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van een ambitieus familiebedrijf met een prettige, informele werksfeer?
NAAR ONZE VACATURES
close-link