Global PBM Mini

Beproefde techniek op een klein oppervlak voor beschermingsmiddelen!

Led verlichting

Alle betaalsystemen mogelijk

Surevend sensor

Energiezuinig

Kleine automaat met een goede kwaliteit gecombineerd met een scherpe prijs, dat is de Global Snack Mini. De automaat heeft een sterke ventilator, waardoor de binnentemperatuur vergelijkbaar is met de kamertemperatuur. Hierdoor kan men bij een gemiddelde kamertemperatuur ook chocoladeproducten verkopen.

Slimme technologie

De Global Snack Mini van Jaski is voorzien van LED verlichting voor een heldere presentatie. Het uitgifte-controlesysteem zorgt ervoor dat de klant, zijn geld altijd terug krijgt of een andere keuze kan maken, indien een product niet wordt geleverd. De vlakke voorkant leent zich gemakkelijk voor het aanbrengen van een eigen uitstraling. Ook is de automaat snel bij te vullen door de extra voorraadruimte in de automaat.

Een Hygiëne Middelen Automaat die ook in de toekomst bij u past

Bij Jaski bent u volledig vrij en bepaalt u zelf wat u in de automaat wilt verkopen. Wist u dat u deze machine in de toekomst ook voor andere non-food producten kunt gebruiken? Te denken valt aan kantoorartikelen, koptelefoons of autowasproducten. Wij begrijpen dat iedere locatie compleet anders is en juist daar ligt onze kracht. Onze focus ligt op het aanbieden van innovatieve, gebruiksvriendelijke en betrouwbare automaten, afgestemd op uw wensen en behoeften. Neem contact met ons op voor een voorstel op maat of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Barneveld. Jaski denkt graag met u mee!

MAAK EEN AFSPRAAK  

Capaciteit

Specificaties

Opties

Moeite met kiezen van de juiste automaat?

Gebruik de Jaski keuzehulp en vindt snel de juiste automaat voor uw situatie!

HELP MIJ MET KIEZEN

Jaski automaten in het echt ervaren?

Plan nu vrijblijvend een afspraak met ons in. U bepaalt de datum, wij zorgen voor de rest!

PLAN UW AFSPRAAK

Ook werken bij Jaski? Solliciteer dan nu!

Er is hier volop ruimte om jouw kwaliteiten te ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van een ambitieus familiebedrijf met een prettige, informele werksfeer?
NAAR ONZE VACATURES
close-link