Mondkapjes automaat

Bescherming voor een scherpe prijs

Led verlichting

Alle betaalsystemen mogelijk

Surevend sensor

Compacte Mondkapjes Automaat voor alle locaties

Bescherm uw personeel en uw klanten tegen COVID-19 met de Vendo GS Economy PBM-automaat (Persoonlijke Beschermingsmiddelen-automaat). Doordat de vakken apart instelbaar zijn, kunt u alle mogelijke hygiëneproducten aanbieden, zoals mondkapjes, desinfectiemiddelen en wegwerphandschoenen. Ook neemt de Mondkapjes Automaat weinig ruimte in beslag, waardoor hij zeer geschikt is voor kleinere organisaties of verkooppunten.

Hygiëneproducten voor elk moment van de dag

Het speciale energiemanagementsysteem zorgt voor een zo laag mogelijk energieverbruik, waardoor de machine de zuinigste automaat in zijn soort is. De Mondkapjes Automaat is voorzien van LED-verlichting voor een heldere presentatie. Het uitgifte-controlesysteem zorgt ervoor dat, indien een product niet wordt geleverd, de klant zijn geld terugkrijgt of een andere keuze kan maken. Kortom, met deze automaat kunt u een uiterst compleet aanbod van hygiëneproducten aanbieden op elk moment van de dag. Wij begrijpen dat iedere locatie compleet anders is en juist daar ligt onze kracht. Onze focus ligt op het aanbieden van innovatieve, gebruiksvriendelijke en betrouwbare automaten, afgestemd op uw wensen en behoeften.

Een Mondkapjes Automaat die ook in de toekomst bij u past

Bij Jaski bent u volledig vrij en bepaalt u zelf wat u in de automaat wilt verkopen. Wist u dat u deze machine in de toekomst ook voor andere non-food producten kunt gebruiken? Te denken valt aan kantoorartikelen, koptelefoons of autowasproducten. Wij begrijpen dat iedere locatie compleet anders is en juist daar ligt onze kracht. Onze focus ligt op het aanbieden van innovatieve, gebruiksvriendelijke en betrouwbare automaten, afgestemd op uw wensen en behoeften. Neem contact met ons op voor een voorstel op maat of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Barneveld. Jaski denkt graag met u mee!

MAAK EEN AFSPRAAK

Capaciteit

Specificaties

Opties

Moeite met kiezen van de juiste automaat?

Gebruik de Jaski keuzehulp en vindt snel de juiste automaat voor uw situatie!

HELP MIJ MET KIEZEN

Jaski automaten in het echt ervaren?

Plan nu vrijblijvend een afspraak met ons in. U bepaalt de datum, wij zorgen voor de rest!

PLAN UW AFSPRAAK