Animo Optibean

Design Espresso koffieautomaat

Bonenkoffie

 

Optioneel touchscreen

 

Geschikt voor alle betaalsystemen

Verse bonenkoffie

Een koffieautomaat met smaak, onderscheidend in design en met een betrouwbare techniek. De koffiebonen worden vers voor u gemalen. Het espressosysteem maakt koffie in elke gewenste sterkte. De Optibean staat voor bedienings- en gebruiksgemak. Met een druk op de knop voorziet de automaat in vele koffievariaties. Door de eenvoud van de automaat is deze ook gemakkelijk schoon te maken. De Optibean is verkrijgbaar met touchscreen of bedieningspaneel met druktoetsen.

Kwaliteit

De Optibean is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, dit is terug te vinden in een Zwitserse koffiemolen en het Italiaanse espressosysteem. De hoogwaardige rotatiepomp zorgt voor een perfecte crèmelaag. De OptiBean is uitvoerig getest, betrouwbaar en klaar voor intensief gebruik! De OptiBean koffieautomaat is leverbaar in 2 uitvoeringen. Het verschil zit in het aantal canisters voor ingrediënten. Hoe meer canisters, hoe meer keuze in koffievariaties.

Kosteneffectief

Bij de aanschaf van een Jaski automaat krijg je een hoop meer dan alleen een automaat. De services die wij meeleveren met onze producten zijn minstens zo belangrijk. Wilt u beter begrijpen wat deze dingen zijn?

KOSTENEFFECTIVITEIT  

Specificaties

Capaciteit

Mogelijkheden

Moeite met kiezen van de juiste automaat?

Gebruik de Jaski keuzehulp en vindt snel de juiste automaat voor uw situatie!

HELP MIJ MET KIEZEN

Jaski automaten in het echt ervaren?

Plan nu vrijblijvend een afspraak met ons in. U bepaalt de datum, wij zorgen voor de rest!

PLAN UW AFSPRAAK

Ook werken bij Jaski? Solliciteer dan nu!

Er is hier volop ruimte om jouw kwaliteiten te ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van een ambitieus familiebedrijf met een prettige, informele werksfeer?
NAAR ONZE VACATURES
close-link