Animo Optifresh

Dé automaat voor heerlijke verse
filterkoffie

Filterkoffie

 

Eenvoudig reinigingsprogramma

 

Geschikt voor alle betaalsystemen

Diverse filterkoffie varianten

Een machine met een onderscheidend design door de RVS behuizing en de Optilight LED verlichting. Voor heerlijke verse filterkoffie en diverse koffievarianten die u serveert met één druk op de knop. De Optifresh is eenvoudig te bedienen en net zo gemakkelijk te onderhouden.

Kwaliteit

De Optifresh is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en beschikt over een intelligente energiebesparende modus. De Optifresh is geschikt voor de uitgave van zowel kopjes als (kleine) thermoskannen en is leverbaar in meerdere uitvoeringen. Het verschil zit in het aantal canisters voor ingrediënten. Hoe meer canisters, hoe meer keuze in koffievariaties. Optioneel leverbaar met touch screen.

Kosteneffectief

Bij de aanschaf van een Jaski automaat krijg je een hoop meer dan alleen een automaat. De services die wij meeleveren met onze producten zijn minstens zo belangrijk. Wilt u beter begrijpen wat deze dingen zijn?

KOSTENEFFECTIVITEIT  

Specificaties

Capaciteit

Mogelijkheden

Moeite met kiezen van de juiste automaat?

Gebruik de Jaski keuzehulp en vindt snel de juiste automaat voor uw situatie!

HELP MIJ MET KIEZEN

Jaski automaten in het echt ervaren?

Plan nu vrijblijvend een afspraak met ons in. U bepaalt de datum, wij zorgen voor de rest!

PLAN UW AFSPRAAK

Ook werken bij Jaski? Solliciteer dan nu!

Er is hier volop ruimte om jouw kwaliteiten te ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van een ambitieus familiebedrijf met een prettige, informele werksfeer?
NAAR ONZE VACATURES
close-link