Crane Cali

 De beste techniek leidt
tot de beste smaak

Instant, filter en bonenkoffie

 

Eenvoudig te reinigen

 

Geschikt voor alle betaalsystemen

 

Flexibele stand-alone

De Cali beschikt over de meest up to date techniek op het gebied van warme dranken en eventueel koud water. Door een speciaal temperatuurmanagementsysteem komt de Cali tegemoet aan de diverse wensen betreft milieuvriendelijkheid. De grote flexibiliteit en vele mogelijkheden maken deze automaat uniek in zijn soort. Een pluspunt vormt ook het makkelijk schoonmaken, hetgeen resulteert in tijdwinst.

Grote capaciteit

Behalve verschillende soorten koffie, espresso en cappuccino, serveert deze automaat ook (verse) thee, chocolademelk, wiener melange en soep. De automaat kan wel tot 800 bekers uitgeven. De Cali warmedrankenautomaat van Jaski is dan ook een garantie voor succes. Tegenover een hoog rendement en maximale
betrouwbaarheid staan minimale onderhoudskosten.

Kosteneffectief

Bij de aanschaf van een Jaski automaat krijg je een hoop meer dan alleen een automaat. De services die wij meeleveren met onze producten zijn minstens zo belangrijk. Wilt u beter begrijpen wat deze dingen zijn?

KOSTENEFFECTIVITEIT  

Specificaties

Capaciteit

Mogelijkheden

Moeite met kiezen van de juiste automaat?

Gebruik de Jaski keuzehulp en vindt snel de juiste automaat voor uw situatie!

HELP MIJ MET KIEZEN

Jaski automaten in het echt ervaren?

Plan nu vrijblijvend een afspraak met ons in. U bepaalt de datum, wij zorgen voor de rest!

PLAN UW AFSPRAAK

Ook werken bij Jaski? Solliciteer dan nu!

Er is hier volop ruimte om jouw kwaliteiten te ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van een ambitieus familiebedrijf met een prettige, informele werksfeer?
NAAR ONZE VACATURES
close-link