Jaski, al 60 jaar een begrip in verkoopautomaten

Heeft u een verkoopautomaat of koffiemachine nodig? Jaski is uw vertrouwde partner voor het leveren, installeren en onderhouden van hoogwaardige verkoopautomaten en koffiemachines. Oprichter en automatenpionier Jan Jaski startte het familiebedrijf 60 jaar geleden. Hij verzorgde met zijn verkoopautomaten en koffiemachines een complete dienstverlening.

In het begin leverde hij Vendo koffieautomaten en daarna ook Vendo Frisdrankautomaten. Begin 90-er jaren is voor de koffieautomaten een samenwerking aangegaan met het merk Crane. Medio 1994 werd besloten om de levering van de ingrediënten zoals koffie, dranken en zoetwaren over te laten aan derden. Men zag een toekomst in de groeiende vraag naar automaten met nieuwe toepassingen zoals vers- en diepvriesproducten. Het bedrijf introduceerde met succes innovatieve concepten zoals de boerderijautomaat en de bloemenautomaat. Tegenwoordig staan Marco Brouwer en Gerlof Lagerweij aan het roer bij Jaski. Onder hun leiding verhuisde het bedrijf in 2016 naar een nieuw, speciaal voor Jaski gebouwd, bedrijfspand.

Dienstverlening waar u op kunt bouwen

Jaski biedt een onderscheidend assortiment verkoopautomaten toegespitst op de individuele wensen van bedrijven en instellingen. Afhankelijk van de toepassing kunnen de automaten naar behoeften worden ingericht of aangepast. Afwijkende formaten of kwetsbare producten, uiteenlopende betaalsystemen, telemetrie en reclame mogelijkheden door middel van beeldscherm communicatie: het is zomaar een greep uit de vele mogelijkheden. Automaten kunnen geheel in uw huisstijl worden bestickerd en zo bijdragen aan uw merkidentiteit.

Het gaat bij Jaski niet alleen om de levering van de automaat, maar om het gemak dat u ervaart tijdens het gebruik ervan. Kiezen voor Jaski is kiezen voor kwaliteit. Wij leveren enkel topkwaliteit verkoopautomaten die garant staan voor een onbezorgd gebruik. Wij leveren de automaat gebruiksklaar op zodat u hem direct kunt inzetten. En heeft u een servicecontract dan verrichten wij preventief onderhoud. Onze regionaal georganiseerde serviceorganisatie is altijd dichtbij zodat een onverhoopte storing snel zal worden verholpen. U kunt altijd rekenen op de goede werking van uw automaat.

Onafhankelijk en flexibel: altijd een passende oplossing

Jaski is een onafhankelijk Nederlands familiebedrijf. Als u een automaat aanschaft bij een leverancier van koffie, dranken of zoetwaren dan kunt u uit hun assortiment uw verkoopaanbod samenstellen. Bestelt u daarentegen een automaat van Jaski, dan bent u volledig vrij en kunt u zelf bepalen wat u in uw automaat wilt verkopen. Dankzij deze onafhankelijke positie zijn wij de natuurlijke keuze voor een groot aantal toonaangevende fabrikanten en A-merken in de foodsector. Maar ook cateraars, groothandelsorganisaties en retailers kiezen voor Jaski.
Wij onderhouden enkele tienduizenden machines per jaar en leveren vele nieuwe. Dankzij deze schaalgrootte kunnen wij u altijd de beste oplossing bieden tegen een concurrerende prijs. Voor onze dealers bieden we een serviceprogramma op maat. Ook de tijdelijke opslag, revisie en herinzet van gebruikte automaten behoort tot de mogelijkheden. Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Barneveld.

Moeite met het kiezen van de juiste automaat?

Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van de juiste automaat voor uw situatie.

HELP MIJ MET KIEZEN

Jaski automaten in het echt ervaren?

Plan nu vrijblijvend een afspraak met ons in. U bepaalt de datum, wij zorgen voor de rest!

PLAN UW AFSPRAAK

Ook werken bij Jaski? Solliciteer dan nu!

Er is hier volop ruimte om jouw kwaliteiten te ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van een ambitieus familiebedrijf met een prettige, informele werksfeer?
NAAR ONZE VACATURES
close-link